SHOWBIZ

Judy: Szétcsapok Majka és Hajós között, ha kell

Az énekesnőről eddig csak közvetlen ismerősei tudták, hogy meglehetősen nagy dumás, hiszen viszonylag keveset szerepelt szórakoztató műsorokban. Most a TV2 új show-jában mutatja meg, hogy mire képes Majka és Hajós oldalán.
  • Szerző: Buster

Csütörtök este egy meglehetősen szurkálódós és vidám hangulatú sajtótájékoztatón mutatkozott be a TV2 vasárnap este startoló Nicsak, ki vagyok? című szuperprodukciója, melyben két sztárcsapat próbálja majd kitalálni, kit rejtenek a mókás jelmezek. Az eseményről csak Judy hiányzott, aki Majkát és Hajós Andrást erősíti majd az élő adásokban. Az énekesnő egy szomorú családi esemény miatt nem volt ott a sajtóeseményen.

„Amikor igent mondtam a felkérésre, már előre jeleztem, hogy ezen a napon nem leszek elérhető, mert vidékre utaztam egy temetésre. A család egy nagyon közeli barátját búcsúztattuk. Ő a szomszédasszonyunk volt, aki rengeteget segített a mozgássérült édesapámnak és mindannyian nagyon szerettük őt. Míg a Nicsak, ki vagyok? csapata tegnap nevetett, én sírtam…”

- mondta szomorúan Judy, aki a gyásza ellenére is lelkesen készül az első élő show-ra.

„A csapatok tagjait elnézve én leszek ott a nyugodt erő, aki ha kell, rendre inti a „renitenseket”. Mondhatjuk úgy is, hogy szétcsapok majd Majka és Hajós közt, ha szükséges… Egyébként a csapatunkban én leszek a kakukktojás, hiszen nekem alaposan ki kell lépnem a komfortzónámból, de nem izgulok, mert tudom, hogy például Peti segít majd, ha elvesztem a fonalat. Szerintem működni fog köztünk a kémia és be tudok majd szállni az adok-kapokba is”

- mondta már nevetve Judy.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?