HŰHA

Zalatnay Cini meztelen fotói tarolnak: legszebb lett a pucérok között

Az énekesnő a 17 évvel ezelőtt készült erotikus fotóival érdemelte ki, hogy Kim Basinger, Cindy Crawford és Marilyn Monroe társaságában szerepeljen.
  • Szerző: Ripost

A hazai szexszimbólumok egykor készült aktjai a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek, különösen azok, amiken a legendás popikon, Zalatnay Cini pózol.

Mintegy tizenhét évvel ezelőtt, a Vörös ágyasok című könyvem megjelenése után kerestem meg a magazint, hogy adjanak le részleteket a pikáns olvasmányból, de ehelyett inkább egy erotikus, de nagyon ízléses fotózást ajánlottak fel nekem – mesélte a Borsnak az énekesnő, aki némi gondolkodás után, negyvenkilenc évesen igent mondott a megkeresésre.

Persze volt néhány feltételem. Az egyik, hogy nem retusálhatnak, a második pedig, hogy a megjelenésig bármikor meggondolhatom magam, visszaléphetek, cserébe viszont nem kérek egy vasat sem. A fotózás után még hónapokig tipródtam, hogy mitévő legyek, nem tudtam, hogy büszke legyek vagy inkább szégyelljem a képeket – emlékszik vissza Cini, aki végül a lapeladások tíz százalékának fejében beleegyezett a megjelenésbe, ami élete egyik legjobb üzlete volt. – Õrület, hogy milyen példányszámban fogytak a képeim. Az újságos standokon szó szerint megállítottak az eladók, hogy mit csináltam, mert zsákszámra rendelik a Playboyt. A megjelenés után még a nyuszis magazin atyja, Hugh Hefner is meghívott a villájába, olyan nagy sikerem volt – vallja be

A Playboy különkiadásában többek között Zalatnay Sarolta, Gregor Bernadett, Bódi Sylvi, Voksán Virág, Kelemen Anna, Pirner Alma, Mihalik Enikő és Rubint Réka erotikus fotósorozatát választották be. A nyuszis magazin főszerkesztője, Bus István megtisztelve érzi magát, hogy 2001-ben a nagynevű énekesnő is levetette a ruháit.

Idén 65 éves az amerikai lap – Hugh Hefner 1953-ban rakta össze az első számot. A 65 év ikonikus szépségei ebből az alkalomból készült el. A különkiadásba a legsikeresebb, és legszebb magyar hírességek is bekerültek, így természetesen Zalatnay Sarolta az elsők között látható.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?