HŰHA

Zalatnay Cini bevallotta: Komár László vette el a szüzességét

Az énekesnő még 16 sem volt, amikor összejött Komár Lászlóval.
  • Szerző: Ripost

Zalatnay Cini eddig nem hallott részleteket árult el Komár Lászlóhoz fűződő kapcsolatáról. Kiderült, hogy bizony az énekes mellett vált nővé...

Ez a történet akkor kezdődött, amikor az énekesnő még a Toldy gimibe járt, talán tizenhat sem volt.

"Ott ismertem meg Komár Lacit, amikor az iskolabálon játszottak" – meséli Cini. "Akkor már énekelgettem az osztálytársaimnak. Az osztályunkba sok későbbi zenész járt, Török Ádám, a Tolcsvayék. Összejártunk, zenélgettünk. Akkor összeszedtem a bátorságom, és odamentem a zongoristához, Tóth Tibihez. Mondtam, tudok énekelni, próbáljuk meg. Megengedték, és óriási siker lett. Laci, ahogy szokta, csak annyit mondott: nem is olyan rossz".

A buli után üzentek Cininek, hogy van-e kedve egyszer lemenni velük énekelni? Laci ott azzal fogadta: „Oké, jó hangod van, de én másképp gondolom.”

"Nem énekesnőt keresett, hanem barátnőt" – magyarázza Cini.  "Onnantól elindult a szerelem. A Laci volt az első fiú az életemben. Bizony! Nagyon hamar el is jegyeztük egymást. Tizenhat, tizenhét éves voltam, később kezdtem, mint a mai gyerekek. Másfél, két évig voltunk együtt."

1966-ban az első Táncdalfesztiválon már nem voltak egy pár. Komárt ugyan el akarták vinni katonának, de nem emiatt szakítottak.

"Az volt a probléma, hogy a Bergendyék elkezdtek velem foglalkozni a rádióban, nyertem amatőr versenyt, és az igazság az, hogy Laci akart inkább sztár lenni. Kérdezte, hogy lesz családunk, ha énekelünk mindketten? Döntenem kell, énekesnő leszek, vagy feleség? Azt válaszoltam, hogy énekesnő, mire kaptam egy bazi nagy pofont. Laci ezt sosem akarta elismerni. Megrepedt az első fogam, egy ideig úgy is énekeltem. Azt mondták, ez a szexepilem. Persze azonnal szakítottam vele, és a pofon után édesanyámék sem engedték, hogy folytassuk. De akkor még volt egy utolsó randevúnk. Édesanyáméknál laktam, a mamiék elmentek az Operába, a Laci feljött, hogy beszéljük meg. Persze szerelem… De anyámék előbb hazajöttek. Hallottuk a kulcscsörgést, és Laci kiugrott az ablakon a magasföldszintről. Pont két rendőrjárőr elé. El akarták vinni, könyörögtünk, hogy ne. Kérdezték, ki jött haza, a mama, vagy a férj? Végül elengedték. És ezzel vége lett. Elkezdtem a Metróval énekelni, és Frenreisz Karesszal járni".

Azt is beszélték, hogy Komár a Frenreisszel való kapcsolata miatt is bántotta Cinit, lefejelte.

"Az Erkel Színházban kergetőztek a folyosón, mindenki attól félt, hogy verekedés lesz belőle. Laci a Kareszt akarta lefejelni, nem engem, pedig én döntöttem a karrier mellett. Karesz konfliktuskerülő srác, de Laci forrófejű volt, nem akart belenyugodni a döntésembe. Nem hiszem, hogy volt nő, aki neki valaha nemet mondott. Idővel rendeződött a kapcsolatuk, sokszor énekeltek együtt, Karesszal is megbékélt. Laci később megnősült, gyereke lett. Amikor kórházba került, szerettem volna meglátogatni. Meglátott, szólt a nővérkének, hogy ne engedjen be. Nem akarta, hogy úgy lássam. A felesége csodálatos nő, nagyon összeillettek. Miután a Laci elment, egy bulin megkeresett, és egy borítékban átadta azokat a régi képeket, amik nála voltak a szerelmes mondataimmal. Azt mondta, ez engem illet. Szép gesztus volt. Majd biztosan eljön az idő, amikor rock and rollt énekelünk együtt egy égi bandában" - mesélte a Borsnak az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?