HŰHA

Visszatért a kórházi kezelése után Benkő László, újra hangszer mögé ült

Az Omega legendás billentyűsének nemrég a halálhírét keltették.
  • Szerző: Ripost

Az Omega együttes billentyűse az elmúlt heteket kórházban töltötte, de azóta mintha kicserélték volna! Benkő László visszanyerte a régi formáját, és a minap még színpadra is állt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A legendás zenésznek nem volt könnyű éve, hiszen bőrrák műtéten és infúziókúrán is átesett, gyomorvérzése és tüdővizesedése is volt, és másfél hónappal ezelőtt csúnyán elesett.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Benkő most a Fészek Kulturális Központban állt be a billentyű mögé, sőt már azon gondolkozik, hogy az Omegával is visszatérne.

„Jól vagyok. Sőt, tele vagyok energiával, és úgy érzem, már képes lennék végignyomni egy Omega-bulit. Délután egyébként együtt voltunk a fiúkkal, Meckyvel, Elefánttal és a többiekkel, és arról beszéltünk, hogy előbb-utóbb koncertezni kellene. Vár minket a közönség, és mi már nagyon ki vagyunk éhezve a rajongóink szeretetére. Alakul a dolog, de a járvány, ez az átkozott vírus bizonytalanná tesz mindent és mindenkit…” – kezdte a billentyűs, aki úgy érzi, az elmúlt hónapokban sok minden megváltozott benne.

„Sok minden megváltozott bennem, talán kicsit más ember is lettem, jobban értékelek mindent, és megpróbálom élvezni minden egyes percét, másodpercét az életnek, mert nem tudom, nem tudhatjuk, melyik a legeslegutolsó pillanat. Sokszor foglalkozom az elmúlás gondolatával, és van bennem félelem, de megpróbálok túlélni mindent és mindenkit...” – mondta a Blikknek Benkő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?