FÜLES

Kiderült: ezért került kórházba Benkő László

Végre megtudhattuk, mi is a valóság az Omega híres zenészével kapcsolatban.
  • Szerző: Ripost

Az Omega együttes billentyűse hetek óta kórházban van, de közvetlen veszélyben nincs, inkább csak lelkileg viseli meg a helyzet. Ismerősei, barátai mindennap beszélnek vele, ám az álhír őket is sokkolta. Jóbarátja, Kóbor János is megrémült, de miután kiderült, nem igaz a hír, megkönnyebbült, és szerinte Benkő is jót nevet majd ezen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

„Hirtelen nem is értettem, nem akartam elhinni, hiszen nem sokkal korábban beszéltem vele. Persze, hamar kiderült, hogy az egész egy félreértés volt, Laci pedig él és virul. Azonnal intézkedtünk, hogy lekerüljön a halálhíre mindenhonnan. Nem is értem, sok zenész meg szakmai portál is kitette, hogy Laci elhunyt, utána sem jártak, mi az igazság. Ahogy én ismerem, Benkő Laci jót nevet majd a halálhírén„ – mondta el az Omega énekese, Kóbor János.

A zenészvilág, a rajongók és Benkő családtagjai is imádkoznak a billentyűsért, akiért – bár az állapota kielégítő – sokan aggódnak érte.

„Laci két hete elesett az utcán. Eltört a térde, a bordája, nem volt mese, a lábát műteni kellett. Az operáció jól sikerült, át is szállították a rehabilitációra, de akkor előjöttek a régi gondok” folytatta Kóbor. „Sajnos tüdő- és mellhártya-vizesedése lett, ráadásul a fekvőgipsz miatt nem is tud mozogni, nagyon kiszolgáltatottnak érzi magát. Aggasztóbb az állapota, mint korábban volt, mert most fejben egy picit elhagyta magát, rossz a kedve. Nem hagyjuk neki, hogy a negatív gondolatok elhatalmasodjanak rajta – például hogy ő már nem jön ki a kórházból –, tartjuk benne a lelket.„

És ezeket olvastad már?