HŰHA

Veréssel fenyegetik Vajna Tímeát

Damu Roland közösségi oldalán egyre durvább méreteket ölt Vajna Tímea mocskolása. Az egyik kommentelő odáig ment, hogy veréssel fenyegette meg Tímeát és Andy Vajnát is.
  • Szerző: Buster

Az elmúlt napokban többször is beszámoltunk arról a jelenségről, ami Damu Roland közösségi oldalán tűnt fel. Nők százai kezdték isteníteni a Vajna Tímea megverése és megerőszakolása miatt jogerősen börtönbüntetésre ítélt színészt. A nak dr. Makai Gábor magyarázta el, mi lehet a rajongás hátterében. "Idealizált alak lett, akit olyan tulajdonságokkal ruháztak fel, melyek csak a tömegfantáziában léteznek" - nyilatkozta a szakember.

Damu Roland azonban ahelyett, hogy csitítaná rajongóit, egyre hergeli őket, amelynek eredményeképp az egyik hölgy már veréssel fenyegette meg Vajna Tímeát és férjét.
 

Kíváncsiak lettünk, mi is váltotta ki a hölgy meggondolatlan indulatát, ezért megkerestük, hogy vajon tudja-e a fenyegetés - még ha csekély mértékű is - jogba ütköző. Legnagyobb meglepetésünkre a válasz megérkezett.

Tisztában vagyok vele, hogy büntethető cselekmény még a fenyegetés is.

"Arról meg megvagyok győződve, hogy Damu Roland ártatlan. Ugyanis voltam én is olyan helyezetben, azaz kihangsúlyozom: én voltam olyan helyzetben, hogy megerőszakoltak. Sok-sok évvel ezelőtt. Jó pár évembe telt mire úgy ahogy feldolgoztam, de még most is bennem van a dolog. A lényeg, ha egy nőt megerőszakolnak, nagyon sok időbe telik, míg egyáltalán közel enged magához egy férfit. Amúgy pedig nagyon jó emberismerő vagyok és lehet, hogy elcsattant egy-két pofon, de hiszem, hogy más semmi! Nő létemre mondom, vannak olyan nők, akik kiprovokáljak a pofont. Én a véleményemet igen is vállalni merem a következményekkel együtt” - kaptuk a megdöbbentő levelet Damu Roland egyik támogatójától. Vajna Tímea ügyvédje, dr. Nemes László nem kívánta kommentálni a történteket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?