HŰHA

Hoppá, erotikus fotón a válófélben lévő magyar sztáranyuka

Vasvári Vivien nagyon vad és extrém fotót töltött fel magáról az Instagram-oldalára.
  • Szerző: Ripost

Bombaformát villantott a kétszeres sztáranyuka. Vasvári Vivien beadta a derekát, és ledobta a melltartót is egy extrém fotózás kedvéért. Igaz, nincs is mit takargatnia, hiszen gyönyörű idomai vannak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Néhány órára tehát Vivien szexi rendőrnő szerepébe bújt. Az elkészült fotót pedig egy igazán különleges nap alkalmából mutatta meg rajongóinak az Instagram-oldalán. A sztáranyuka ugyanis október 15-én ünnepelte 29. születésnapját.

„Szeretném megköszönni mindenkinek a szülinapi jókívánságokat, kedves üzeneteket, és a sok-sok virágot, és ajándékot! Huszonkilenc éves lettem, rengeteg mindenen mentem keresztül ez idő alatt, sok csalódás ért, amiből tanultam. Viszont tudom, hogy ezek a dolgok csak még jobban megerősítettek” -írta a fotóhoz Vivien.

Szeretném megköszönni mindenkinek a szülinapi jókívánságokat, kedves üzeneteket és a sok-sok virágot és ajándékot! 🥳 29 éves lettem, rengeteg mindenen mentem keresztül ez idő alatt, sok csalódás ért, amiből tanultam...viszont tudom, hogy ezek a dolgok csak mègjobban megerősítettek! 🙏🏻♥️ Köszönöm a születésnapi kèpsorozatot @gleb.valentinovich -nak! 📸 Ő egy nagyon profi fotós ès egyben kedves barátom! 🤩 #vasvarivivien #happy #photo #birthday #wiwkoo #29 #love #fashion #vivien #black #red 😜