HŰHA

Újabb szakítás, Harry és Meghan már itt sem akarja látni Vilmosékat

A két hercegi pár egyre önállóbb lesz, Sussex hercege és hercegnéje a közösségi médiában is teljesen a saját útját járja.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle és Harry herceg hivatalos Instagram-fiókja már nem követi a Kensington-palota, azaz a Katalin hercegné és Vilmos herceg életéről beszámoló fiókot - írja a Daily Mail.

Sussex hercegi párjának oldala éjjel jelentette be, hogy májusban a mentális egészséggel fognak foglalkozni és 16 alapítványt valamint szervezetet fognak támogatni a hónapban. A pár ezzel egy időben kikövetette Cambdridge hercegét és hercegnéjét, pedig a 36 éves Katalin hercegné és Vilmos közös fiókja még mindig követi Harryék hivatalos Instagram-oldalát.

A hercegi párok az év elején váltak szét a közösségi médiában is, azóta a @Kensinthonroyal oldal csak Vilmosék dolgaival foglalkozik, míg Harry herceg és felesége ügyeit a @Sussexroyal nevű oldalon követhetjük figyelemmel.

Meghanék egyébként egy kilenc képből álló galériával jelentették be, hogy májusban mivel fognak foglalkozni. A képek alá azt írták, hogy ezzel tisztelegnek az emberek munkája előtt. Hozzátették, hogy az Egyesült Államokban május a mentális tudatosság hónapja, az Egyesült Királyságban pedig május 13-a és 19-e között van a mentális egészségre való odafigyelés hete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May is Mental Health Awareness Month in the US and May 13-19 is Mental Health Awareness Week in the UK. To pay tribute to all of the incredible work people across the globe are doing in this space, we are hoping to shine a light on several Instagram accounts that promote mental well-being, mental fitness, body positivity, self-care, and the importance of human connection - to not just hear each other, but to listen. There are countless organisations doing amazing work for mental health - please consider the accounts we’ve highlighted as a small snapshot of this global support network. We are all in this together. We invite you to explore the extraordinary stories of strength, and the commitment to kindness as seen in the above accounts. Each month we will honour this same concept and change the accounts we solely follow based on a different theme or cause. Please go to our homepage and click “following” to see each of the select accounts and find out more about their work. Please note: Images shared are from some of the handles we are now following

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Jelenleg a hercegi pár csak a támogatott szervezetek fiókjait követik, így most csak 16 oldalt követnek. Ezek között szerepel az az alapítvány is, amelyet a két hercegi pár közösen indított el Heads Together néven.

Meghan és Harry viszont a magánéletéről azóta sem számolt be a közösségi médiában, így továbbra sem tudni, hogy megérkezett-e már a hercegi baba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?