HŰHA

Új projektbe vágott a magyar énekesnő: Igazi konyhásnéni vagyok!

Levesezőt nyitott a párjával Szentendrén, és bár minden megtakarításukat a projektbe fektették, bíznak benne, hogy ez idővel megtérül.
  • Szerző: ripost

Levesezőt nyitott a párjával Singh Viki! Az énekesnő és kedvese, Csepregi Tamás már négy éve alkotnak egy párt, és bár a félretett pénzüket házépítésre szerették volna költeni, úgy döntöttek, lecsapnak a kínálkozó lehetőségre, és kibérelik Szentendre főterén az egyik üzletet, ahol meg is nyitották a levesezőjüket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Viki a Mokkában elárulta, hogy az emberek sokszor meglepődnek, amikor meglátják őt a pult mögött, de neki egyáltalán nincsenek sztárallűrjei, ezért örömmel szolgál ki bárkit.

Fotó: Sulyok László

„Van, aki meglepődik, mert nem hitték volna, hogy tényleg ott dolgozom, hogy én vagyok a pult mögött. Ott tényleg feldobott konttyal, smink nélkül, olajszagban dolgozom, tehát igazi konyhásnéni vagyok!” – árulta el a Mokkában Viki.

Az énekesnő megfeszített tempóban dolgozik hétvégenként Tamással, remélve, hogy idővel megtérül a befektetésük, és lesz lehetőségük alkalmazottakat is felvenni.

A teljes videót itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?