HŰHA

Terhesen is őrülten kívánja a szexet a TV2 sztárja

A 39 éves énekesnő jelenleg a második trimeszterben jár. A savanyú uborkánál csak a szexet kívánja jobban!
  • Szerző: Doris

Augusztus elején vált hivatalossá, hogy a TV2-n futó Sztárban Sztár leszek! első szériájából megismert Sebestyén Katja jövő év februárjában immár háromszoros anyuka lesz, válása után kislányt vár új férjével, Péterrel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Terhesen is őrülten kívánja a szexet a TV2 sztárja

Fotó: Facebook

A 39 éves énekesnő a -nak árulta el, hogy jelenleg a második trimeszterben van, ami a várandósság legfelemelőbb időszaka, hiszen a reggeli rosszullétek már elmúltak, viszont még nincs akkora hasa, hogy le kelljen cserélnie a ruhatárát.

„A második trimeszter szokott a legjobb lenni! Már érzed, hogy mozog a pici, de még nem rúgja le a tüdődet és nem fulladsz meg tőle. Csak ringatózik jobbra-balra. Koromnál fogva is gyakran járok kontrollra, 2-3 hetente vagyok valamilyen vizsgálaton, de a kislány nevén már nem kell gondolkodnom. Patríciának fogják hívni, ez Lilla lányom ötlete volt, már akkor kitalálta, amikor még nem is tudtuk, hogy lány lesz” – újságolta el Katja, aki apás szülésre készül, még akkor is, ha a férje, Péter nem annyira biztos a dolgában!

„Gonosz vagyok, ő ezt nem fogja megúszni! Persze bent szeretne lenni, bár tudjuk, hogy ez vérrel jár, épp ezért néha elgondolkodik. Én megmondtam neki, hogy nélküle biztos nem megyek be a szülőszobába, ha a végén őt kaparják össze az orvosok, az sem érdekel. Persze nem kell velem szemben állnia, elég ha fogja a kezemet közben” – árulta el Katja, aki egy intim titokról is lerántotta a leplet.

Konkrétan arról beszélt, hogy a második trimeszter alatt valóban minden élvezetes. Még az erotika is!

„Ilyenkor még elviselhető a súly, nyugodtan szeretkezhetsz, talán nem olyan gyakran, de sokkal jobban esnek az intim együttlétek. Sőt, ilyenkor a legjobb, ami biztosan hormonális dolog, ennek persze Peti nagyon örül” – nevetett az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?