HŰHA

Több ezren követik a családot: Bódi Gusztiék a TikTok új sztárjai

A Bódi család meghódította az egyik legnépszerűbb közösségi oldalt, a TikTokot is! A tinédzserek kedvenc alkalmazását közel 500 millióan használják világszerte, most pedig a magyar mulatós házaspár is csatlakozott a felhasználókhoz, akiket máris több tízezer ember követ.
  • Szerző: RIPOST

Bódi Guszti és Margó rendesen felkavarták az állóvizet, mikor unokáik unszolására regisztráltak a TikTokra. Az oldalon 15 másodperces videókat készítenek a felhasználok, amiben egy dalra, vagy éppen egy viccesebb filmes jelentre tátognak, a Bódi család azonban új értelmet adott a programnak. A zenész família szintén humoros felvételeket tölt fel az oldalra, ám az ihletet a mindennapjaikból veszik. Úgy tűnik, a módszerűk bevált, hiszen imádják őket a fiatalok! A -nak Guszti most azt is elárulta, miért regisztráltak az oldalra, és mi a tervük ezzel a jövőben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Az unokáink azt mondták, ez a jövő, mi pedig haladunk a korral. Nincs mese! Úgyhogy Margó regisztrált a TikTokra, mert én sajnos a rengeteg munka miatt nem tudok ezzel foglalkozni, de az unokák segítenek mindenben” – kezdte a -nak Guszti, aki még csak nem is sejtette, hogy a fiatalok egyik pillanatról a másikra felkapják az oldalukat. Egy hét alatt ugyanis több tízezren kezdték őket követni.

„Fogalmam sincs, hogyan lehetséges ez, de egy hét alatt 31 ezer követőt szereztünk. A közösségi oldalainkon azért jóval nagyobb ez a szám, de nagyon örülünk, hogy ilyen rövid idő alatt, ekkora rajongótáborra tettünk szert a tinik körében is” – tette hozzá a zenész, aki nem a megszokott módon szeretné felépíteni a tiktokos oldalukat. A dalokra tátogós videók helyett sokkal egyedibb dologra törekednek. Szeretnék, ha a saját életükből felkerült vicces videókon szórakoznának a követőik.

„Az már biztos, hogy rengeteg videót fogunk feltölteni, hiszen látszik, hogy szeretnek minket. A legutóbbinak is nagy a sikere: Margóval ellátogattunk egy bárba, ahol lehet vízipipázni. Ő akkor próbálta ki először, én pedig mondtam neki, hogy vigyázzon, ne szívjon túl nagyot, nehogy behorpadjon a homloka... Mindenki dőlt a röhögéstől a helyen, kár, hogy az már nem látszik a videón” – mesélte nevetve a népszerű zenész.

Ha kíváncsi vagy, milyen meglepetéssel készül Margó és Guszti, akkor keresd a napilap szerdai számát az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?