HŰHA

Tilla döbbenetes vallomása: Veszélyes viszonyban voltam a piával

A TV2 műsorvezetője nem titkolja, hogy addiktív, azaz függő személyiség, de már évek óta tudatosan dolgozik azon, hogy megszabaduljon a rossz szokásaitól.
  • Szerző: Buster

Till Attila függőségei között akad olyan is, ami kifejezetten hasznos, hiszen 14 éve rendszeresen sportol, ami mára szenvedélyévé, mindennapjai fontos részévé vált. Saját bevallása szerint viszont volt egy kevésbé egészséges szenvedélye is. Korábban „nagy ivó” volt. Erről Joshi Bharat műsorában mesélt a FEM3 képernyőjén.

„Három éve, hogy egyáltalán nem iszom, és ez látszik is az arcomon. Kinyírtam az alkoholt! Azt gondolom, hogy ez egy veszélyes üzem. Igyon az, aki tud, meg akinek lehet. Hosszú folyamat volt, amíg rájöttem, hogy nekem nem lehet. Még akkor sem, ha továbbra is azt gondolom, hogy a legjobb pihenés és a legjobb idegrendszer-simító szer az alkohol. Nem véletlenül ez a tradicionális kábítószerünk. Hihetetlen jó, de nagyon alattomos és veszélyes. Nekem például kifejezetten veszélyes volt a viszonyom az alkohollal. 15 éves koromtól ittam, bár sosem voltam az a mindennapi ivó. Én inkább amolyan buliivó voltam. Nem lehetett tudni, hogy mi történik… Volt, hogy két napig buliztam és megittam nyolc liter valamit…”

– árulta el a Sztárban Szár leszek! műsorvezetője, aki a napilap keddi számában arról is mesél, mi az, amiről a jövőben szintén végleg le szeretne szokni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?