HŰHA

Erotikus műsorban lép fel a dögös magyar TikTok-sztár

Czigány Juditot hamarosan a Budapest Varieté színpadán láthatjuk. Jóval kevesebb ruhában, mint a TikTokon!
  • Szerző: Doris

Czigány Judit korábban egyáltalán volt rajongója a TikToknak, sőt, az egész közösségi médiát ellenezte, mára mégis több mint 203 ezres követőtáborral büszkélkedhet, köszönhetően rövid, de roppant vicces videóinak, amikben általában görbe tükröt mutat a társadalomnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hoppá, erotikus műsorban lép fel a dögös magyar TikTok-sztár

Fotó: Czigány Judit

Juditról kevesen tudják, hogy már ovis kora óta énekes-színésznőnek készült, szeptember 30-tól pedig egy olyan produkcióban láthatjuk majd, amiben a szenvedélyé és az erotikáé a főszerep!

„Óvodás korom óta énekes-színésznő szerettem volna lenni, jóllehet, a családomban senki sem űzi hivatásszerűen a művészi pályát. Nagymamámnak jó hangja van és anyukámnak is, vélhetően tőlük örököltem a dolgot. Zeneiskolába jártam, majd Kecskeméten folytattam a tanulmányaimat magánének szakon a Kodály konziban. Sosem volt kérdés, hogy ezt a pályát fogom választani” – kezdte a -nak Judit, aki teljesen véletlenül, egy barátnője révén csöppent bele a TikTok világába.

Fotó: Czigány Judit

„Az egyik barátnőm tavaly januárban váratlanul elkezdett nekem beszélni a TikTok-ról, bátorított, hogy töltsek föl egy kis szösszenetet, hiszen ez egy nekem való platform. Csináltunk is egy otthoni videót, gyorsan felvette, ahogy gyakorlok a konyhában. Feltöltöttük, majd én elmentem egy koncertre. Mire vége lett a fellépésnek, már 300 ezren nézték meg a felvételt! Ezt követően úgy voltam vele, hogy nincs mit tenni, vágjunk bele. Ma már a párommal, Terjék Gáborral közösen gyártjuk a tartalmakat” – árulta el az énekesnő, aki gyakorta tesz fel olyan videókat is, amikben azt figurázza ki, hogyan énekelnék ugyanazt a dalt az egyes zodiákus jegyek. Bár Judit nem asztrológia mániás, úgy véli, ez a téma mindenképp megosztja az embereket, vitát vált ki. Ő egyébként az Oroszlán jegyében született.

És hogy mit láthatunk tőle a Budapest Varieté című erotikus show-ban? Az énekesnő erre is válaszolt!

Fotó: Budapest Varieté

„A szenvedély és az erotika hatja át ezt a produkciót. Már a jelmezeken is látszik, gyönyörű ruháink lesznek. Azért kint a comb, kint a váll, kint a cici, épp annyira, amennyire kell. Én mint énekes díva veszek részt az esten, kísérem az artistákat, táncosokat. Kísérem őket a színpadon, velük együtt veszek részt ezen az erotikus zenei utazáson” – mesélte Czigány Judit.

@cziganyjuditEgyetértesz? ? ##horoszkopok ##nemvagyoktökéletes ##cziganyjudit♬ eredeti hang – Judit Czigány

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?