HŰHA

Szexuális ajánlatokkal bombázzák a népszerű magyar énekesnőt

Elmúlt hatvanéves, de még mindig bombaformában van Szûcs Judith.
  • Szerző: Totti

Az énekesnő nem titkolja, hogy hány éves, betöltötte a 64. életévét. Amikor Szűcs Judith kitesz egy új fotót hivatalos Facebook-oldalára, máris randira hívják, sőt szexuális ajánlatokat kap.

Persze, ő csak nevet ezen, hiszen vőlegénye van. Igaz, az esküvő eddig elmaradt, de csak azért, mert mindig közbejött valami. Az előadó 17 évig várt az igazira, de az hét éve talált rá. Azóta ötször akartak egybekelni, de eddig nem jött össze.

„Randiznának? Félre vannak informálva, vőlegényem van- mondta a Bors napilapnak Szűcs Judith, - Ti­zenhét évig vártam az igazira, addig miért nem jutott eszükbe? Szabad voltam tizenhét évig, tessék! Nem jöttek.”

Az énekesnőt azóta bombázzák szexuális ajánlatokkal, amióta van Facebook-oldala. Az egyik fiatalember szó szerint ezt írta neki: „Le sem másznék rólad!” Hét évvel ezelőttig nyitottabb is lett volna Judith, de ma már csak nevet az egészen.

„Igaz, akkor még nem volt Facebookom, de akkor is éltem, mozogtam, lehetett velem találkozni. A férfiak írásban sokkal bátrabbak, „élőben” félősek, visszafogottak – folytatta az előadó, aki fotói alapján jó pár évet letagadhatna.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?