HŰHA

Szenzációs visszatérés, itt láthatod először Curtis új klipjét

A rapper nem adta fel és elkészített egy új, önálló albumot, amelyen őszintén beszél az elmúlt időszakról.
  • Szerző: Ripost

Az ország egyik legsikeresebb rappere a korábbi nehéz időszak után visszatért, és most az április 28-án megjelenő, Legismertebb senki című EP-jéről mutatja be első szerzeményét. Õszinte és szókimondó szöveggel tér vissza Curtis, aki Nem maradok padlón című dalában nem rejti véka alá véleményét az őt körülvevő emberekről és a nyár óta történtekről sem, a számhoz pedig egy sötét hangulatú klipet is készített kollégáival:

„A dal már hónapokkal ezelőtt megszületett, egyszerre számvetés a múltammal és lökés a jövőmnek. Felálltam és folytatom, erősebb vagyok, mint valaha! A szövegbe pedig írtam néhány intő szót is a társadalomnak” - mondta Curtis.

A rapper Vígh Arnold dalszerző-producerrel dolgozott együtt a zenén, akivel korábban már sikerre vitték a Kollányi Zsuzsival közös kollaborációt, a Pillangót, de a Rap biblia című számot is együtt írták.

„Aki ismer, az tudja, hogy inkább a rap aranykorát, a kilencvenes évek hip-hop zenéjét szeretem, de érdemes volt belenyúlni Vígh Arnival az újvonalas trapbe is, így született meg a Nem maradok padlón, ami ötvözi ezt a két világot" - mondta az új dalról a rapper.

Curtis hamarosan még egy videóklippel jelentkezik, akik pedig addig sem tudnak várni, április 26-i lemezbemutató koncertjén találkozhatnak vele a Story Budapestben. Az esemény ide kattintva érhető el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?