HŰHA

Óriási botrány: Szegedi Fecsó rommá csalta a kedvesét, kitálalt a barátnő!

Szegedi Fecsó óriási botrányba keveredett, miután – most már ex – kedvese az Instagram-oldalán írta le részletesen, hogyan lépett félre a férfi.
  • Szerző: ripost

Az Instagram-oldalán tálalt ki Szegedi Fecsó barátnője, Bea arról, hogy a kedvese a nyolc hónapos kapcsolatuk alatt végig megcsalta őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Erre vonatkozóan most kapott bizonyítékot ismeretlenektől, és nem is volt képes véka alá rejteni a dühét, mérges bejegyzésben fakadt ki.

szegedi fecsó

Szegedi Fecsó több nővel megcsalta Beát
Fotó: TV2

Fecsóban akkorát csalódtam, mint még soha senkiben! Egy-két nap, és leírok mindent, hogy mi is a valóság. Sajnos rá kellett jönnöm arra, hogy ő egy hazug, és már rájöttem arra is, hogy amit beállít a volt kapcsolatairól, az kamu. Itt nem velünk, exekkel van a probléma, hanem azzal, hogy ez az ember mindenkit hülyére vesz és áttapos mindenkin. Én nem félek tőle, és nem fogom hagyni, mindenki megtudja, hogy ki is ő valójában!” – írta a huszonnégy órán át elérhető Instagram-bejegyzésében Bea.

A fiatal nő ezután több üzenetet is megosztott, amiket mások írtak neki Fecsó csalfaságairól, köztük olyasvalaki is, aki Bea és Fecsó kapcsolata alatt szexuális viszonyban állt a férfivel.

Szegedi Fecsó csalfaságaira fény derült

Szegedi Fecsó csalfaságaira fény derült
Fotó: Instagram

Egy másik illető leírta Beának, hogy rendszeresen „intézett lányokat” Fecsónak, főleg a reggeli órákban.

szegedi fecsó

Fotó: Instagram

Sőt, az is kiderült, hogy a hétvégén Balatonfüreden szórakozott néhány lánnyal, amiről a megcsalt barátnő fotót is kapott.

szegedi fecsó

Fotó: Instagram

Hogy Fecsó mit szól a lelepleződéshez, egyelőre nem tudni, a híresség mélyen hallgat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?