LOVE

Szegedi Fecsó meglepő kijelentést tett az új kapcsolatáról!

Szegedi Fecsó újra szerelmes, azonban párjával nem csak házasságon, hanem örökbefogadáson is törik a fejüket. Vasvári Vivien exe úgy érzi, végre önmagát adhatja a kapcsolatában.
  • Szerző: ripost

Sikertelen házassága után ismét megnősülne Szegedi Fecsó. Az üzletember alig egy éve vált el Vasvári Vivientől, néhány hónapja pedig már egy Bea nevű hölgy oldalán találta meg a boldogságot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szegedi Fecsó akár újra is nősülne

Szegedi Fecsó akár újra is nősülne
Fotó: TV2

A pár boldogsága akkora, hogy örömmel alapítana családot Beával, akinek szintén van már egy gyermeke az előző kapcsolatából, akárcsak Fecsónak.

„A gyerekek nagyon jó kijönnek egymással, Medox, Bea kisfia most múlt négyéves, Edward pedig április 22-én lesz hároméves. Van egy kis rivalizálás, veszekedés, de nagyrészt jól megvannak. Ebben a kapcsolatban sokkal inkább önmagamat tudom adni, nagyon jól érzem magamat Beával. Részemről akár komolyabbra is fordulhat a dolog. Nagy esküvőt nem, de kicsit szeretnék” – mondta el a Mokkában Fecsó, aki hamarosan össze is költözne Beával.

Fecsó régi vágya volt, hogy nagy családban élhessen, így az örökbefogadás gondolata sem áll távol tőle.

„Közös gyermekünk is lehet, nem zárja ki egyik a másikat. Szeretnénk egy-két közös gyereket, egy fiút és egy lányt, és örökbefogadnék egy, de inkább két gyereket. Ha valaki megteheti, miért ne fogadjon örökbe? - tette fel a költői kérdést Fecsó.

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?