HŰHA

Rejtélyes férfivel fotózták le Dobó Katát, ő várta a reptéren

Az újdonsült szingli színésznő az Instagramon is közzétette a képet.
  • Szerző: Doris

Dobó Kata nemrég szállt le a Los Angeles-i reptéren, ahol szinte azonnal összefutott Ed Sheerannel. Legalábbis első ránézésre.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A fotón, amit a reptéren készített, a színésznő egy vörös hajú férfival pózol, aki valóban kísértetiesen hasonlít a világsztárral. Kata meg is jelölte az Instagramra feltöltött képen a világsztárt, s bár valószínűleg ő is tudta, hogy nem az énekes áll mellette, kétértelműen fogalmazott.

„Ő várt a reptéren Viccet félretéve, vagy nem,leszáll az ember lánya egy hosszú út után a repülőről, és #edsheeran- be botlik. @edsheeran Olyan kedves volt, barátságos, mondta, hogy sajnálja, hogy nem tudtam ott lenni a Szigeten augusztusban. (Szofinak aznap volt az első színházi előadása), így jó, hogy most összefutottunk” – írta a színésznő.

🌪🌪🌪 Ő várt a reptéren. 😱😂 Viccet félretéve, vagy nem,leszáll az ember lánya egy hosszú út után a repülőről, és #edsheeran- be botlik. @edsheeran Olyan kedves volt, barátságos, mondta, hogy sajnálja, hogy nem tudtam ott lenni a Szigeten augusztusban. (Szofinak aznap volt az első színházi előadása), így jó, hogy most összefutottunk. 😂😂😂 #losangeles #almokvarosa #oazegyaltalan😊❓#megerkeztem #magyarfilmfesztival @kolcsonlakasfilm #joujraitt

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?