HŰHA

Pokollal fenyeget a legendás magyar zenész

Hamarosan eljön Magyarországra a világ talán legnépszerûbb "sátánistája", hogy - a mélyen vallásos hazai legendák szerint - pokolra küldje a magyar rajongók lelkét.
  • Szerző: Buster

A legendás Karthago együttes énekese, Takáts Tamás köztudottan hívő ember. Meg is van a véleménye a júliusban Budapesten fellépő Marylin Mansonról és azokról is, akik elmennek a koncertjére. Egyetért Szikora Róberttel abban, hogy istenkáromlás, amit az énekes csinál. Véleménye szerint a sátánista dalaival milliós rajongótábort szerzett világsztár megrontja a mai, könnyen befolyásolható fiatalokat.

"Szánalmasnak, ugyanakkor ügyesnek is tartom az amerikai zenészt. Elítélem amit csinál, ugyanakkor milliárdokat keres a sátánista dalaival. Ez istenkáromlás, azokat a fiatalokat sajnálom, akiket be tudott hülyíteni.

Õket meg kell menteni, különben a pokolba jutnak.

Szikora Robival egyetemben én is imádkozni fogok a lelki üdvükért. De a szülőket is hibáztatom, akik engedik gyermekeiknek, hogy ezt a zenét hallgassák, és elmenjenek a koncertre. Õk sem sok jóra számíthatnak odaföntről…”

- mondta  a%%-nak a zenész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?