HŰHA

Pizza, kóla, édesség, mell és orr - ez Britney Spears bevásárlólistája

Ellopták a híres énekesnő bevásárlólistáit, amik pont olyanok, mintha egy pénzhez jutott cukormániás kislány írta volna.

Britney Spears-nek még a kukája sincs biztonságban, ugyanis onnan halászták ki a bevásárlólistáit, amiket most bárki megvehet az eBayen. De nem is az a legfurcsább, hogy valaki ezeket árulja, hanem az, hogy miket írt rájuk a pasikat elüldöző énekesnő.

A lista tételei nem kétgyerekes anyukára, hanem inkább óvodás gyerekre vallanak. Kizárólag cukros üdítőkön, töltött kekszeken, popcornon, mogyoróvajon, cukros pufikon, fahéjas sütiken, energiaitalokon, mini pizzákon és sajtokon járt az agya, amikor összeállította a beszerzendő dolgokat. Vagyis nem éppen egészségtudatos a táplálkozása, és talán még a két fia is okosabban vásárolna.

A cetlik között akad még egy kuriózum is, ami beindította a pletykagyárosok fantáziáját. Arra ugyanis nem termékek vannak írva, hanem a mellek és az orr szó, illetve, hogy hívnia kell a doktorát. Ebből pedig azt hozták ki az önjelölt Sherlockok, hogy plasztikáztatni akar.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?