ebay

8 találat
OLDALVONAL

Beteg vicc: ilyen helikopteres Kobe Bryant játékkal akarnak meggazdagodni

A 41 éves sportlegenda és lánya tragikus balesetben haltak meg, mégis vannak, akik ezen akarnak meggazdagodni.

KÜLFÖLD

Döbbenet, miből csináltak üzletet a gátlástalan kereskedők

Miközben sokak összeszorult szívvel szemlélték a vallás és a francia építészet műremekének pusztulását múlt hétfőn, mások máris meglovagolják a drámában rejlő pénzügyi lehetőséget. Egyre többen kínálnak a tragédia kapcsán született dekorációs faliképet va

MANI

Melyik országból mennyi idő alatt érkeznek meg a csomagok?

Egyre többen rendelnek karácsonyi ajándékot külföldről. Aki még nem tette meg, de biztos szeretne lenni abban, hogy időben megérkezik, az alábbiakra nem árt odafigyelnie.

POLITIK

Óvatosan az internetes rendeléssel: penge is lehet a csomagban!

Csak a szerencsén múlott, hogy nem a gyerek találkozott először a karácsonyfa alatt a dobozzal. Könnyen lehetett volna nagy baj belőle.

OLDALVONAL

Kegyetlen rablás, elvitték a sztárfocista ereklyéjét

A döntő után a csapattársaival kereste a mezét kétségbeesetten, de nem sikerült megtalálniuk. A rajongók egyből a liga vezetőjére kezdtek gyanakodni.

MANIMÉKER

Így tehet gazdaggá egy ősrégi telefon!

Nincs még egy elektronikai termék a világon, amelynek nem hogy zuhanna az ára az idő múlásával, inkább sokszorozódik. Az iPhone első generációs telefonja iszonyat áron pörög!

KÜLFÖLD

Feleségét árulja az interneten a vicces férj

Az angol "úriember" úgy döntött, hogy a legnagyobb netes aukciós oldalon ad túl a feleségén, mert az asszony megbántotta.

HŰHA

Pizza, kóla, édesség, mell és orr - ez Britney Spears bevásárlólistája

Ellopták a híres énekesnő bevásárlólistáit, amik pont olyanok, mintha egy pénzhez jutott cukormániás kislány írta volna.