HŰHA

Pink teljesen kiakadt: a kommentelők a kisfiát bántották

Kiosztotta Pink a kommentelőket, akik kisfia körülmetélésével foglalkoztak.
  • Szerző: Ripost

Pink sosem a visszafogottságáról volt híres, és ahogy a legtöbb anya, ő is bármit megtenne, hogy megvédje a gyermekeit. Most is ez történt.

Keresetlen szavakkal küldte el melegebb éghajlatra azokat a kommentelőket, akik a kisfia fütyijével voltak elfoglalva.

Az énekesnő egy fotót posztolt, ahol a 7 éves Willow Sage és a kétéves Jameson Hold Hart éppen a medence partján üldögél és egy pelikánnal barátkozik. A kisfiú csak egy pólót visel, és a szemfüles kommentelők azonnal ekézni kezdték az énekesnőt, miért engedte, hogy a kisfiát körülmetéljék.

Több se kellett a 39 éves sztárnak, keresetlen szavakkal írta le a véleményét, majd törölte a hozzászólásokat.

"Valami komoly baj van veletek. A kisfiam péniszén pörögtök? A körülmetélésen? Most ezt komolyan gondoltátok? Mint ahogy a legtöbb anya a strandon, én se vettem észre, hogy levette az úszó pelenkáját. Törlöm ezt, mert egyszerűen kib*ttul gusztustalanok vagytok. Kikapcsolom a hozzászólási lehetőséget és csak a fejem rázom, milyen közösségi média és billentyűzetharcosok is vagytok. Negativitást hoztok más emberek életébe. Tényleg komoly gondok vannak veletek" - írta a képhez, amit módosított is és fekete filccel lefirkálta a kisfia fütyijét.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There’s something seriously wrong with a lot of you out there. Going off about my baby’s penis? About circumcision??? Are you for real? As any normal mother at the beach, I didn’t even notice he took off his swim diaper. I deleted it because you’re all fucking disgusting. And now I’m turning off my comments and shaking my head at the state of social media and keyboard warriors, And the negativity that you bring to other people’s lives. There is something seriously wrong with a lot of you out there. Smfh. Here’s a picture of the pelican we obviously caught and abused for hours before dangling baby penis in its face.

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?