HŰHA

Perverz üzenetekkel zaklatják a TV2 sztárját, naponta kapja a péniszfotókat

A Sztárban Sztár leszek!-ben feltűnt Sebestyén Katja épp válófélben van, de boldog párkapcsolatban él új kedvesével, Péterrel. Sajnos azonban sokan vannak, akik nem tartják tiszteletben, hogy az énekesnőnek foglalt a szíve! Katját rendszeresen bombázzák perverz fotókkal, ízléstelen, szexre csábító üzenetekkel!
  • Szerző: Doris

Sebestyén Katja nem bírja tovább! A kétgyermekes anyukának már az agyára megy, hogy képtelen megszabadulni perverz zaklatóitól, akiknek egyetlen vágya, hogy az énekesnő kielégítse őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László/Ripost

A lavina akkor indult el, amikor Katja tavaly bekerült a Sztárban Sztár leszek!-be, és egészen az előkelő negyedik helyig menetelt. Bár az énekesnő akkor még házas volt, szinte percenként pittyegett a telefonja: gyönyörre áhítozó férfiak bombázták kéretlen, undorítóan perverz üzenetekkel. Sőt, olyan is akadt a teremtés koronái közül, aki az ágaskodó férfiasságáról készült képeket küldözgetett neki!

„Az egész akkor kezdődött, amikor elindult a Sztárban Sztár leszek!, nem hittem a szememnek, naponta kaptam a felkéréseket egy kis etyepetyére teljesen ismeretlen férfiaktól. Az sem érdekelte őket, hogy házas vagyok. Eleinte még megpróbáltam udvariasan válaszolni, de végül a legtöbb zaklatót letiltottam! Nagyon durva dolgokat írtak, például, hogy én vagyok a malacka, ők pedig nagyon szívesen lennének a kanjaim” – kezdte a -nak Katja.

Bár a TV2-n futó tehetségkutató már rég véget ért, a szexre vágyó férfiak azóta sem tágítottak, továbbra is zaklatják az énekesnőt, akit egy valóságos plus size istennőnek tartanak. Sajnos vannak olyan rajongók is, akik nem állnak meg a perverz üzeneteknél, még tovább merészkednek. Ezért Katjának már valóságos gyűjteménye van a hódolók férfiasságáról készült, kéretlen fotókból!

„Azt kell mondjam, elég szép mérettel vannak megáldva a zaklatóim, más kérdés, hogy én ezekre egyáltalán nem vagyok kíváncsi, nem akarom látni. Sokan azt tanácsolták, hogy töröljem magam a közösségi oldalakról, de közszereplőként ezt nem tehetem, hiszen rengeteg felkérés a Facebookon keresztül érkezik. Igazából én sajnálom ezeket a beteg embereket. A karanténidőszak alatt kicsit még szórakoztatott is a dolog, de mára elég! Zavar, hogy tehetetlen vagyok velük szemben, ráadásul sokan közülük boldognak tűnő párkapcsolatban élnek, legalábbis a profiljuk alapján” – fakadt ki az énekesnő, aki annak azért örül, hogy a kedvese egyáltalán nem féltékeny, csak nevet a zaklatókon.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?