HŰHA

Paudits Béla: Már az is megfordult a fejemben, hogy öngyilkos leszek!

A színmûvész egyáltalán nincs jó állapotban, kevés nyugdíjából képtelen megélni.
  • Szerző: Ripost

Néhány héttel ezelőtt egy budapesti étteremben gyűjtést szerveztek Paudits Béla megsegítésére.

A színművész évek óta anyagi problémákkal küzd, nyugdíja jóformán semmire sem elég, ráadásul az egészségi állapota is egyre csak romlik. Néhány héttel ezelőtt az orvosok megállapították, hogy bármelyik pillanatban szétrobbanhat a színész gyomra, ezért sürgősen műteni kell őt. Ebből azonban nem lett semmi, a színész továbbra is magára hagyva él otthonában, ami sürgős felújításra szorul.

A lakás tizenhat éve nem volt kifestve, és bár a sajtótájékoztatón ígéretet kapott arra, hogy egy alapítvány átvállalja a renoválás költségeit, ez azóta sem történt meg.

„Nem keres senki, egész nap itthon vagyok és fekszem. Óriási fájdalmaim vannak, egyre rosszabbul vagyok és különböző okok miatt enni sem tudok rendesen.

Nemrégiben voltam egy kórházban, ahol megvizsgáltak, de az orvos nagyon pökhendi volt…

Érszűkületet állapítottak meg, így már tudom, miért fájnak annyira a lábaim is – mesélte megtörten a %%-nak Paudits Béla, aki nem tagadta, szörnyű gondolatok is megfogalmazódtak benne.

"Képtelenség így élni, ez nem élet! Már az is megfordult a fejemben, hogy öngyilkos leszek, mert túlságosan régóta szenvedek és semmi kiutat nem látok ebből a pokolból.”

Bár reménykedett benne, de bankszámlájára nem érkezett adomány, márpedig néhány tízezer forintos nyugdíjából képtelen megélni.

Az emberek segítségét kéri, az adományokat pedig bankszámlájára várja: 10403301-86767178 -53511009

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?