HŰHA

Paramount Network: újra képernyőn Bay Éva, Bozai József és Mohai Gábor!

Április elseje alkalmából nosztalgiázásra hívják a nézőket, akik egy teljes napon át úgy érezhetik, hogy visszarepültek a nyolcvanas-kilencvenes évekbe.
  • Szerző: ripost

A ’80-as, ’90-es évek legnagyobb televíziós sztárjai idézik fel a televíziózás aranykorának hangulatát április 1-jén a Paramount Network képernyőjén! A filmcsatorna retro napján utánozhatatlan jókedvvel konferálja fel a műsort Bay Éva, öblös hangú ajánlókat láthatnak a nézők Mohai Gábortól, Bozai József pedig összetéveszthetetlen hangján klasszikus retro stílusban narrálja majd a filmelőzeteseket.

Bay Éva, Mohai Gábor és Bozai József várják a nézőket a Paramount Network műsorán!

Bay Éva, Mohai Gábor és Bozai József várják a nézőket a Paramount Network műsorán!
Fotó: Paramount Network

Érdemes lesz csütörtökön követni a Paramount Network műsorát, hiszen az április elseje alkalmából rendezett “Retro napon” a filmcsatorna időutazásra invitálja nézőit. Egy teljes napon át a csatorna visszahozza a televíziózás aranykorát, és a ’80-90-es évek korhű stílusában prezentálja az olyan mai, modern filmeket és sorozatokat, mint a Transformers, a Trópusi Vihar vagy éppen a Yellowstone.

Ezen a napon a ’80-as és ’90-es évek jól ismert televíziós sztárjai térnek vissza a képernyőre: utánozhatatlan jókedvvel konferálja fel a műsort Bay Éva, öblös hangú ajánlókat láthatnak a nézők Mohai Gábortól, illetve a mozifilmek stáblistájáról is ismertté vált, összetéveszthetetlen hangján pedig Bozai József klasszikus retro stílusban narrálja majd a filmelőzeteseket.

A ViacomCBS csatornáin nagy hagyománya van az április 1-jei tréfáknak, ezen a napon rendre kicsit elengedjük a gyeplőt, és nem vesszük túl komolyan magunkat, és a nézőink általában veszik is a lapot, aminek nagyon örülünk. A Comedy Central készült már álhíradókkal és kamu, nem létező műsorokkal a korábbi években, idén pedig eljött az ideje, hogy a Paramount Network nézőit is meglepjük valami különlegessel” – nyilatkozta Martsa András, a ViacomCBS kreatív menedzsere. A “Retro nap” kreatív koncepciójáért és a megvalósításért a Whitebat kreatív ügynökség felelt.

“Gyerekkorunk óta hatalmas rajongói vagyunk a klasszikus VICO trailereknek Bozai József jellegzetes hangjával” – árulta el Fehér Marcell, a Whitebat ügynökség képviseletében.

paramount Bozai József jellegzetes hangját mindenki örökre megjegyezte

Bozai József jellegzetes hangját mindenki örökre megjegyezte
Fotó: Youtube

Ahogy Mohai Gábor jellegzetes oldalra dőlése is örökre beégett, miközben teljes lazasággal bemondja, hogy a 'kettesen' hamarosan kezdődik a Különös Dzsungelharc c. német film. Ez adta az ötletet, hogy mi lenne ha egy kicsit időutaznánk ebbe a világba és elképzeltük, hogyan nézett volna ki a Paramount Network a ’90-es évek elején” – tette hozzá Bozsik Ádám és Barta Erik, a kreatív csapat további tagjai. Hatalmas élmény volt élőben együtt forgatni gyerekkori idoljainkkal, akik ugyanolyan stílusban és profizmussal tudtak szerepelni, mintha 30 évvel ezelőtt.”

paramount Mohai Gábor régi-új szerepben tér vissza

Mohai Gábor régi-új szerepben tér vissza
Fotó: Paramount

A “Retro nap” alkalmából a csatorna természetesen új logót is kap, a ’80-90-es stílusát idézve.

Bay Éva nagy lelkesedéssel és a tőle megszokott vidámsággal állt újra kamerák elé a retro nap alkalmából.

„Mióta nyugdíjas vagyok, mindig megtalálnak a fiatalok! A Paramount Network stábja is nagyon édes volt, azonnal igent mondtam a felkérésre és imádtam velük dolgozni! A forgatás során abszolút visszajött a régi hangulat és több olyan visszajelzést is kaptam, hogy milyen jó volt velem együtt forgatni és sokaknak a gyermekkorát idéztem fel. Ugyanúgy zajlott az egész, mint ahogy régen: az asztal mögött álltam a régi zakómban és súgógép nélkül mondtam a szöveget” – árulta el a műsorvezetőnő.

paramount Bay Éva nagyon örült a felkérésnek

Bay Éva nagyon örült a felkérésnek
Fotó: Markovics Gábor

Retro nap április 1-jén Bay Évával, Mohai Gáborral és Bozai Józseffel a Paramount Network műsorán!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?