HŰHA

Őszinte vallomás: ettől óvja legkisebb lányát Stohl András

A színész szerint fontos, hogy a szülők felkészültek legyenek a rohanó világban.
  • Szerző: RIPOST

Kedd este bemutatták Hartung Attila filmjét, a FOMO-t, amelyet csütörtöktől vetítenek a mozik országosan. Az alkotás az ezredfordulón született fiatalok életébe enged betekintést, különösen kiélezve az internetes világ veszélyeire. A filmben fontos szerepben tűnik fel Stohl András is, aki édesapaként szembesül azzal, mennyire le vannak maradva a szülők a gyerekeiktől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyon jó ez a film! Főleg azért, mert fontos üzeneteket közvetít. Egyrészről megszólítja a szülőket, hogy a mi gyermekeink is ilyenek, ugyanígy buliznak, szórakoznak, csak nem akarjuk észrevenni. Másrészről a fiatalok is képet kapnak arról, hogy hova fajulhat az ilyen típusú szórakozás, és milyen következményei lesznek, ha ez felkerül a netre” – kezdte a -nak Stohl, aki úgy érzi, ha a szülők nem figyelnek, elrohan mellettük a világ. Éppen ezért fontosnak tartja, hogy legkisebb lányát, Franciskát tudatosan nevelje a közösségi oldalak használatára, ám saját bevallása szerint nincs könnyű dolga.

„Próbálom a 11 éves gyerekemmel normálisan megbeszélni, hogy mi az, amit nézhet és mi az, amit nem. Sulykolom azt, hogy mindennek nyoma marad, ami egyszer felkerül az internetre. Ha idétlen fotókat tesz majd fel az Instagramra vagy a Facebookra, azt lehet, hogy meg fogja bánni vagy éppen csúfolni fogják miatta. De borzasztó nehéz dolgom van, mert olyan, mintha egy más nyelvet beszélnénk” – fogalmazott a színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?