HŰHA

Olyan méregdrága ajándékot kapott Kim Kardashian, amilyet még senki

Az óriási vagyont összemeztelenkedő sztáranyát a férje lepte meg. Az internet fele ámul a meglepetésen, a másik fele pedig szidja a sztárpárt.
  • Szerző: The_M

A napokban töltötte be a 40. életévét Kim Kardashian, és a jeles napra a férje igencsak nagy meglepetést vitt haza. Kanye West megcsináltatta Kim 17 éve elhunyt apjának tökéletes hologram mását. Az O.J. Simpsont a gyilkossági vádakból kimosdató Robert Kardashiant archív felvételekből „keltették életre” a szakemberek. Sőt még a hangján egy aktuális beszédet is mondott középső lányának. A sztárügyvéd felköszöntötte Kimet, majd elmondta azt is, hogy örül, amiért a világ legnagyobb zsenijéhez ment feleségül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Az internetezők egy része ezen a ponton akadt ki, amiért a magát az új Jézusnak képzelő Kanye nem tudta megállni, hogy az ajándék ne az ő fényezéséről szóljon.

Fotó: Northfoto

Sokan pedig azt tették szóvá, hogy Kim a világ arcába nyomta megint, mennyire gazdagok. Egy ilyen hologram elkészítési költsége ugyanis dollár milliókban mérhető, ugyanaz a cég csinálta, mint ami a 2Pac, a Whitney Houston és az Amy Winehouse hologram-turnékért felelős. Privát felhasználásra eddig senki nem rendelte meg.

Kim viszont nem törődik – most sem – a kritikákkal, ő élete legszebb, legmeghatóbb ajándékának tartja „apja visszatérését”. És akadtak rajongók, akik szintén meghatódtak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?