HŰHA

Nézd meg a medencében bulizó Kulcsár Edina királynői csobbanását - Videó

A tavalyi Miss World Hungary egyik buliból keveredik a másikba és közben szorgalmasan szelfizik. Most azonban vadító bikinis videóban is megmutatta formás testét.
  • Szerző: Doris

Pár napja még a Forma-1-es szépfiúval, Jenson Buttonnal bulizott, tegnap pedig már egy medencés buliban szexiskedett Kulcsár Edina. Nem hiába, a 2014-es Miss World Hungary aztán igazán tudja, hogy kell élni!

Szerencsére azonban a 24 éves szépség minden fontos (és kevésbé fontos) pillanatáról kattint egy vadító fotót, amit azonnal posztol is a Facebookra. Így például az önfeledt medencés buliról lőtt szelfinek köszönhetően rácsodálkozhatunk smink nélküli vonásaira, ám ez még közel sem minden!

 

Medencés szülinapi bulin vagyok, ezután pedig a legjobb barátom szülinapjára megyek;Ez a mai nap, ilyen ünneplős számomra! Ti mit csináltatok ma?

Posted by Edina Kulcsar on 2015. július 24.

A már hét éve komoly párkapcsolatban élő szépségkirálynő ugyanis egy videóban is felfedte bikinis bájait, ezzel tovább fokozva hőérzetünket. A forró felvételen lassítva látható, ahogy bikinis habtestével kecsesen csobban a feszített víztükrű medencébe.

 

Medencébe ugrás Edina módra, és hogy a jókedv se maradjon el, a videó lassítva van!

Posted by Edina Kulcsar on 2015. július 24.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?