HŰHA

Nehéz időszakon vannak túl, csodás hírt kaptak kislányukról Caramelék

Szofi hamarosan visszatérhet az óvodába, de továbbra is kontrollra kell járnia.
  • Szerző: Ripost

Molnár Ferenc Caramel tavaly árulta el az Instagram-oldalán, hogy kislányát, Szofit akut limfoid leukémiával diagnosztizálták, majd azonnal megkezdődött a kezelése. A rokonok mellett barátok és rajongók ezrei imádkoztak a kis betegért, és úgy tűnik, kérésük meghallgatásra talált: orvosi engedéllyel Szofi hamarosan visszatérhet az óvodába – tünetmentesnek nyilvánították.

"A jövő héten élesben kezdhetjük az ovit, így, egy év után... Ez nagyon fontos pillanat. Tudom, hogy ennek örülnünk kellene, de nagyon furcsa érzés. Annyira összeszoktunk az elmúlt egy év alatt" – mondta Caramel felesége, Szilvia könnyes szemmel.

Az énekes boldog lehet, amit párja közösségi oldala is bizonyít, hiszen az utóbbi időben – hosszú hónapok után – újra osztottak meg fotókat a kislányukról. A kis Szofi már jár édesapja koncertjeire, akárcsak anyukája jógaóráira, nemrégiben pedig egy kis tengerimalacot is kapott - írja a Blikk.

A vérképző szervi daganatok kezelése szerencsére rengeteget fejlődött. A terápiás protokoll mellett akár hónapok alatt elérhető, hogy tünetmentes legyen a beteg, azaz meggyógyuljon. Az utánkövetés azonban még évekig is tarthat, ugyanis a betegség újból kialakulhat, de ez ritka – magyarázta a lapnak dr. Bense Tamás gyermekgyógyász. A kislány esetében fontos, hogy a legkisebb panaszra is figyeljenek a szülők, például láz esetén is azonnal orvoshoz kell fordulni.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?