HŰHA

Nagy Feró szerint a migránsok mindenkit meg fognak erőszakolni

A Beatrice frontembere ellen hivatalból indult eljárás Romániában, Feró nem érti a kialakult helyzetet.
  • Szerző: Ripost

Nagy Feró szerint az Európába áramló migránsok mindenkit meg fognak erőszakolni, hiszen a céljuk a föld elfoglalása, nem az, hogy dolgozzanak. 

"Ezt tényleg mondtam és tartom is. A törökök is itt voltak, és tönkretették a hazánkat. Ha már jönnek a migránsok, ne vigyenek, hanem hozzanak.

Ezer százalék, hogy az összes nőt meg fogják erőszakolni. Azért jöttek, hogy elfoglalják a földet, és nem azért, hogy dolgozzanak. Nem hiszem, hogy a gyerekeimet, az unokáimat ki merem majd engedni az utcára.

Szeretném a saját érdekeimet képviselni. Én nem hívtam őket, hogy itt mecsetet építsenek. De jönnek és követelőznek. Menjenek haza és ott harcoljanak az igazságukért! Az egyéni érdekeimet képviselem, nem vagyok migránspárti" - nyilatkozta Feró a Borsnak.

A Beatrice frontembere körül múlt héten robbant ki a botrány, miután a Kolozsvári Egyetemi Napokon a XX. század című daluk közben a zenekar archív videófelvételeket játszott be Hitlerről, Sztálinról és az Iszlám Államról.

A román hatóság emiatt hivatalból indított eljárást, amely során egy ügyész és egy rendőr vizsgálja azt, hogy a koncerten elhangzottak kimerítik-e a fasiszta, rasszista, idegengyűlölő jelképek használatát, valamint a háborús bűnösök emlékének ápolását tiltó, sürgősségi kormányrendeletben megállapított bűncselekményeket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?