HŰHA

Nagy bejelentést tett a Neoton sztárja, ekkor láthatjuk újra színpadon

A Neoton Família egykori énekesnője a piacról visszatér a színpadra, és már nem is kell sokáig várnunk.
  • Szerző: Ripost

Nehéz döntést hozott a 66 éves Pál Éva. A Neoton Família egykori énekesnője az elmúlt hónapokban a csepeli piacon dolgozott, de fél év után úgy határozott, elhagyja a standot, eddigi munkahelyét, hogy visszatérhessen a színpadra.

„Imádtam itt dolgozni, szerettem a vevőket, nagyon kedvesek voltak, sokat beszélgettem is velük, de már nem sokáig leszek itt” – árulta el a Blikknek Pál Éva, akit hétfő és csütörtök délutánonként lehetett megtalálni a csepeli piacon.

Akkor vállalta el a munkát, amikor nehéz helyzetbe került svájcifrank-alapú hitele miatt, és kis híján elvesztette a házát. A dolgok azóta jobbra fordultak, ráadásul fia, Tamás mindvégig mellette állt, anyagilag is támogatta, segített a részletek fizetésében. Pál Éva azonban jobbnak látta, ha ő is dolgozik: egy volt tanítványa segítette munkához.

Mostantól azonban újra gőzerővel az éneklésre koncentrál. Igaz, ezzel a piacozás alatt sem hagyott fel: ha éppen nem a vendégek bírták dalra, egy-egy fellépést is elvállalt. Újabban azonban már koncertszervező is segít neki bulikat lekötni, így akár már ebben a hónapban is színpadra léphet, de május 1-jén egész biztos reflektorfényben láthatjuk. A korábbi viták elkerülése érdekében Pál Éva néven, de Neoton-dalokat is énekel.

„1992-ben Végvári Ádámék beperelték Pásztor Lászlót és bírósági végzés született: az eredeti hét tag közül bárki használhatja a Neoton nevet, de megkülönböztetéssel. A régi slágereket én is énekelhetem, de ami nagyon fontos, hogy minőségi bulikat adjak, amikre érdemes emlékezni” – jelentette ki.

És ezeket olvastad már?