HŰHA

Mit szól Victoria? David Beckham feleségül vett egy fiatal modellt

Az egykori sztárfocista London közepén kötötte össze az életét a legnépszerűbb kínai manökennel. Victoria Beckhamnek pedig semmi gondja nincs ezzel.
címkék:
  • Szerző: The_M

Idén júliusban volt kereken 20 éve, hogy David Beckham oltár elé vezette Victoria Adamset, és sokan arra számítottak, hogy a nagy évfordulón megismétlik a hűségesküjüket. A második lagzi elmaradt, de az egykori sztárfocista most mégis kimondta újra a boldogító igent, csak éppen nem a Spice Girls egykori tagjával. David a legnépszerűbb kínai modellel, Angelababy-vel kötötte össze az életét London kellős közepén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: www.profimedia.hu

A váratlan lakodalom látványa teljesen megbénította az angol fővárost, mindenki azt figyelte, hogy mit művel Beckham egy menyasszonyi ruhába bújt fiatal lánnyal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Revista Story (@revista.story) által megosztott bejegyzés,

Aztán észrevették a kamerákat, és mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy nem bulvártörténelmi eseménynek, hanem reklámfilm forgatásnak a szemtanúi. Vagyis Victoriának nincs gondja férje új esküvőjével, sőt még örül is neki, hiszen Becks nem ingyen vállalta a kínai hotellánc reklámjának főszerepét.

 

A napilap pénteki számában még több fotót láthattok az esküvőről.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?