HŰHA

Meghan Markle nagy bajban: súlyos vádakkal illetik őt az egykori alkalmazottai

Könnyen lehet, hogy a visszatérés Nagy-Britanniába mégsem bizonyul jó ötletnek Meghan Markle számára, ugyanis egykori beosztottjai most kitálaltak róla.
  • Szerző: ripost

Érzelmi kegyetlenség és manipuláció: súlyos vádakkal illetik egykori alkalmazottai Harry herceg feleségét, egy újonnan megjelenő botránykönyvben, amit a brit királyi ház egyik szakértője és bennfentese, Robert Lacey ír, Fivérek harca címmel. Meghan Markle személyét a könyvben megszólalók nem éppen annak a szívélyes és halk szavú fiatal nőnek festik le, amit a nyilvánosság – többek között – Oprah Winfrey interjújából megtudhatott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan Markle

Meghan Markle kellemetlen helyzetbe kerülhet az új botránykönyvtől
Fotó: AFP

A kötetből kiderül, hogy Vilmos herceg azért választotta külön a háztartását Harryékétől, mert elege lett abból, ahogy Meghan a beosztottakkal kommunikál. A hercegné minősíthetetlen stílust engedett meg magának másokkal szemben, jóllehet, a publikum előtt saját magát állította be áldozatnak – írja a Daily Mail.

Nem csoda, hogy Harry és Meghan egykori alkalmazottai rettegtek a hercegnétől, aki rengeteget kiabált, úgy viselkedett, mint egy igazi hollywoodi díva.

Egy másik beosztott állítja, képtelen volt abbahagyni a remegést a hercegné jelenlétében, aki zaklató stílusban viszonyult hozzájuk, érzelmi kegyetlenséggel és manipulációval érte el, hogy mindenki rettegjen tőle.

Több egykori alkalmazott poszt-traumás stressz-szindrómában szenved, az évekkel ezelőtti kegyetlen bánásmódot még ma sem sikerült feldolgozniuk.

„Egyszer hallottam egy beszélgetést Harry és egyik vezető segítője között. Harry üvöltözött vele a telefonban. A Sussex-csapat igazán mérgező környezet volt” – árulta el a könyvben az egyik udvaronc.

A könyvből arra is fény derül, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné ellenben nagyon kedvesen bánnak az alkalmazottaikkal, az ő háztartásukban igazi, családias hangulat uralkodik, amibe a beosztottakat is belevonják.

A trónörökös a könyv informátorai szerint már a kezdetektől fogva sejtette, hogy Meghan ki akar majd lépni a családból, magával rántva Harryt is – ami végül be is következett.

Katalin hercegné pedig a kezdetektől fogva óvakodott Meghantól, akivel próbált barátságos lenni, de megtartotta vele a három lépés távolságot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?