FÜLES

Kemény szavak: Vilmos herceg sosem bocsát meg Meghannak

Vilmos herceg nem képes megbocsátani sógornőjének.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, egy királyi szakértő szerint ahogy Károly herceg trónra lép, szakítani fog a királyi család Harryvel és Meghannal. A nyilatkozat óta több palotai forrás is megszólalt, és kiderült, Harry szeretné rendezni a kapcsolatát az apjával és a testvérével, de Károly és Vilmos már tart tőle. Mint mondták: „nem akarnak vele beszélni, mert talán minden egyes szavukat megszellőzteti a nyilvánosság előtt”.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

Ezzel természetesen a botrányos Oprah-interjúra utaltak, ami miatt még mindig nem csitulnak a kedélyek a királyi családban.

Sőt, egy, a királyi családhoz közelálló forrás most ismét megerősítette, hogy Vilmos sosem bocsát meg a sógornőjének. Sunyi és gusztustalan támadásnak tartja, hogy Meghan egy tévéinterjúban ekézte Katalin hercegnét, aki még csak megvédeni sem tudta magát.

Vilmos herceg szerint az mindenen túlmegy, hogy Meghan a saját népszerűsége növelése miatt másokat alázott, az pedig különösen rosszul érintette, hogy a feleségéről hazugságokat terjesztett több millió néző előtt.

A szakértő szerint Vilmos eddig is mindig ridegen viszonyult Meghanhoz, de most már a látszatot sem akarja fenntartani, hogy egyáltalán volt bármiféle pozitív érzése vele kapcsolatban.

A bennfentes szerint Katalin valóban megpróbált segíteni Meghannak, hogy jobban beilleszkedjen a királyi családba, tanácsokkal látta el és finoman figyelmeztette, amikor megszegte a protokollt vagy a szigorú szabályokat. Meghan azonban mindent támadásnak vélt, úgy gondolta, senki se szóljon bele abba, hogyan él.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?