HŰHA

Medveczky Ilona: Megölték, amit szerettem!

Medveczky Ilona Friderikusz Sándorral töltött estéje után meglepő kijelentést tett.
  • Szerző: Ripost

Medveczky Ilona, ha csak egyetlen éjszakára is, de az Összezárva Friderikusszal házigazdájának hálótársáúl szegődött. A díva hamar megnyílt régi barátjának, így oldottan mesélt arról is, hogy álmodik még arról a felkérésről, mely visszahívja őt oda, ahová való, vagyis a revü csillogó világába. Medveczky Ilona azonban a megkeresésére szomorúan vázolta a valóságot.

A sejtjeimnek nem tudok parancsolni

„Ez csak egy álom! Sajnos tisztában vagyok vele, hogy beteljesületlen marad. Erőm és képességem lenne, de igazából már nem foglalkoztat a dolog. Nincs időm a táncra, mert a napi gondok mindent felemésztenek, de a sejtjeimnek nem tudok parancsolni" - vallott a művésznő, akiből a mai napig, ha meghallja kedvenc dalait, önkéntelenül is azonnal előjönnek a jól begyakorolt mozdulatok. Ám úgy tűnik, többet nem áll színpadra.

A műfajt, amit szerettem, egyszerűen megölték! Kicsit olyan lettem, mint az a fürdőköpenyem, amivel annak idején együtt bontották el a revü központjának számító Tarka Színpadot. Ott lógott felakasztva, és még szolgálhatott volna sokáig…

- mondta szomorúan a revükirálynő, akit igazi revü produkcióban utoljára az RTL Klub Szombat Esti Láz című műsorában láthattunk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?