HŰHA

Lehangoló látvány: Így néz ki Klapka György szellemházzá vált villája

Rendkívül szomorú látványt nyújt a 2017 januárjában elhunyt Klapka György legendás villája. A Normafa utcai kúriával nem törődik senki, néhány hónap alatt teljesen benőtte a gaz. A Ripost egyik olvasója épp arra kirándult, amikor meglátta a szebb napokat is megélt telket. Az első megdöbbenés után le is fotózta az elhanyagolt telket.
  • Szerző: Doris

Klapka György minden bizonnyal nagyon elszomorodna, ha látná, mivé lett a hosszú évek alatt felépített birodalma.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/Markovics Gábor

Az egykor legendás, Vámház körúti zálogháza helyén most egy cukrászda működik, az impozáns budai villája pedig gyakorlatilag szellemházzá vált. Az Aranyember özvegye, Kiss Mari ugyanis valóra váltotta a legnagyobb álmát és elköltözött a fájó emlékekkel teli kúriából. A úgy tudja, jelenleg a belvárosban lakik egy kisebb lakásban. A változásra nemcsak azért volt szüksége, mert egyedül már nagyon nehezen bírta a rengeteg kerti munkát, hanem azért is, mert nagyon rosszul érezte magát egyedül a hatalmas, ürességtől kongó házban.

Úgy tűnik, a villával azóta nem törődik senki, teljesen benőtte a gaz, jelenleg méltatlan állapotban van Klapka emlékéhez. A egyik olvasója a minap a környéken kirándult, ő is megdöbbent a látványtól.

„Az egyik barátommal sétálgattunk a környéken, egyszer csak azt vettük észre, hogy Klapka György villája előtt járunk. A látvány egyszerre megdöbbentett és elszomorított, hiszen nagy tisztelője voltam a fáradhatatlan üzletembernek. Úgy tűnik, a kutyát sem érdekli már a legendás villa, hiszen teljesen belepte a gaz. Érthetetlen” – méltatlankodott a olvasója.

Fotó: Ripost

Ezek után megkerestük a 2017 januárjában elhunyt Aranyember özvegyét, hogy magyarázatot találjunk a telek állapotára. Sajnos az özvegy csak szűkszavúan nyilatkozott.

„Ön azt hiszi, ez engem érdekel? Nem érdekel! Viszonthallásra” – jelentette ki az özvegy, majd bontotta a vonalat.

Fotó: Ripost

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?