Létrehozva: 2019.11.13.

Könnyek közt beszélt L.L. Junior gyermekének anyja, ezt vallotta be

Az édesanya nem ért egyet a nemrégiben elkészült szakértői véleménnyel, máshogy emlékszik a tragikus balesetre.

Továbbra sem tud megállapodni L.L. Junior és korábbi párja, Csilla arról, hogyan osszák meg gyermekük, a 6 éves Lacika felügyeletét egymás közt.

A zenész és gyermekei édesanyja augusztus végén veszítette el kisebbik gyermekét, a hároméves Dávidkát, akit a zebrán gázolt halálra egy autós. A tragédia óta Lacika az édesapjával van, ám a felek szeretnék mielőbb rendezni a továbbiakat, de sok indulat és fájdalomban van még mindkettejükben, így nem jutnak megállapodásra.

Lapunk korábbi információja szerint a napokban olyannyira eldurvult a vita a felek között, hogy a szomszédok rendőrt hívtak, hogy ne történjen nagyobb baj. A Blikk megkereste a zenész ügyvédjét, dr. Mester Csabát, aki elárulta, hogy mindennek ellenére ő és Csilla jogi képviselője azon dolgozik, hogy mihamarabb megállapodás szülessen, ám hónapok óta nem sikerült összehozni.

„Ez mind a két fél számára nehéz helyzet, de azt gondolom, hogy hamarosan megszületik a megegyezés, az ügyvéd kollégával ezen dolgozunk. A tervek szerint a szülők közös felügyeletben állapodnának meg, és váltott elhelyezésben, azaz a kisfiú egy hetet az édesapjánál, egy hetet pedig az édesanyjánál töltene” – mondta a zenész ügyvédje, aki korábban elmondta, hogy a tragédia előtt is született írásos megállapodás a közös felügyeletről.

„A gyermekek korábban az édesanyjukkal éltek, a láthatást pedig rugalmasan oldották meg. Közös felügyeleti jogban állapodtak meg, de a fiúk alapvetően az édesanyjukkal éltek volna tovább. Bár megegyeztek, az ítélkezési szünet miatt nem adtuk be a papírokat a bíróságra, így bár mindketten aláírták, azok még nem jogerősek. Ügyfelem úgy döntött, hogy a továbbiakban ehhez nem tartja magát, ideiglenes hatályú elhelyezést kér, szeretné, ha Lacika vele lakna” – mondta korábban az ügyvéd. A Blikk megkereste Csilla ügyvédjét is, aki elárulta, hogy a bíróság mind a két szülő ideiglenes felügyeleti kérelmét elutasította.

„Mindkét fél ideiglenes felügyelete el lett utasítva, ám a végleges döntésig a bíróság az édesanyának elég sok láthatást biztosít, amivel korábban probléma volt. Mindez hivatalosan rögzítve van, hogy mikor, hol és mennyi időt tölthet ügyfelem a gyermekével. Arról csak később dönt a bíróság, hogy kinél legyen elhelyezve a gyermek, mindenesetre szeretnénk, ha a felek meg tudnának állapodni a váltott elhelyezésben” – mondta dr. Horváth Gábor, aki azt is elmondta, hogy a határozatig miért az édesapjával van a kisgyerek.

„A bíróság nem akarta kiszakítani a kisfiút a környezetéből, hiszen bármilyen változás nagy hatással lehet most rá. Úgy látták a legjobbnak, ha a gyermek az édesapjával van, a másik szülő pedig ott látogatja majd” – tette hozzá az ügyvéd.

Az úgynevezett váltott elhelyezésre akkor van lehetőség, ha a szülők megegyeztek, és a bíróság a leírt egyezséget jóváhagyja és ítéletbe foglalja. Ilyen esetben egyik szülő sem köteles gyerektartást fizetni, ám az egyéb kiadásokat, például iskoláztatást, ruházkodást, kirándulások költségeit fele-fele arányban megosztják egymás közt.

Közben elkészült a szakértői vélemény is a halálos gázolásról. Az ütközés pillanatában a 76 éves sofőr 41-42 km/órás sebességgel haladhatott és időben cselekedett, nem kerülhette el a balesetet, annyira gyorsan bukkant fel előtte a kisgyermek. A szakértői vélemény szerint senki sem fogta a kisfiú kezét, amikor a kocsi elé szaladt. Ezzel kapcsolatban a Borsnak sikerült megszólaltatnia a gyermek édesanyját.

Fotó: Ripost

„Úgy sétáltam át a kisfiammal az úttesten, hogy végig fogtam a kezét. Szerencsétlen baleset volt, és nem lehet okolni senkit a történtek miatt. De még ha senki sem tehet róla, akkor is, mint édesanya örök életemre felelősnek fogom érezni magam. De felesleges hibáztatni bárkit, mert semmi sem hozza vissza a fiamat, és semmi sem hoz megnyugvást. A síromig, sírunkig bennünk lesz ez a fájdalom” – emlékezett vissza Csilla.

L.L. Juniort interjún kívül azt mondta, hogy amíg a közlekedésrendészet nyomoz az ügyben, addig a nyomozás érdekeire tekintettel nem nyilatkozhat.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Erre várt és ettől félt a világ: Oroszország megszólalt Irán Izrael elleni támadásáról

origo.hu

Oroszország háborús üzenetet küldött Izraelnek és Iránnak

borsonline.hu

Détár Enikő megrázó vallomást tett a tragikusan elhunyt Babicsek Bernáttal kapcsolatban

vg.hu

Forradalmat és leárazási hullámot indít az Ikea – de a magyarok nem biztos, hogy örülhetnek

life.hu

Mennyire emlékszel az ikonikus magyar színészekre? Teszteld velünk!

vg.hu

Nagyon durva megállapításra jutott az antibiotikumok hatását vizsgáló magyar kutató

origo.hu

Sejtelmesen üzent Stana Alexandra

mindmegette.hu

Csak egy kiflit akart a NAV, a koszovói pékek a hátsó ajtón át menekültek

ripost.hu

Kiadták a riasztást: pokoli, ami erre a 4 vármegyére lesújt

ripost.hu

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

ripost.hu

Tart a Gulácsi-mágia, milliárdokat érhet a magyar kapus visszatérése

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Aurelio mégsem változott meg? Videóban őrjöng az interneten

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

HŰHA

A hazai elit mellett világsztárok is jönnek a SZIN-re

HŰHA

Mi történt? Menyasszonyi ruhában fotózták Kiszel Tünde lányát

HŰHA

MC Hawer az áldozat - érzelmileg zsarolták!