HŰHA

Katalinék ebben is jobbak Meghanéknál, elrabolták a rajongók szívét

Cambridge hercegi párja sokkal szimpatikusabb módját választotta az utazásnak, mint Meghan Markle és Harry herceg.
  • Szerző: Ripost

Katalin hercegné és Vilmos herceg a gyermekeit 73 fontos (kicsit több mint 25 ezer forintos) repülőútra vitte, miközben Meghan hercegnét azért támadják az emberek, mert rendszeresen magángéppel jár.

Fotó: Profimedia

Cambridge hercegi párja egy FlyBe járatra fizettek be, a gép Norwich-ből a skóciai Aberdeenbe vitte őket.

A családot, Katalint, Vilmost, György herceget, Charlotte hercegnőt és a kis Lajos herceget csütörtök reggel látták felszállni a járatra.

A róluk készült videón látható, hogy a nagyobb gyerekek csomagokat cipelő édesapjukkal sétáltak, míg kicsit lemaradva Katalin követte őket, Lajossal a karján.

Az egyik utas elmondta, hogy a család elöl ült a gépen és előtte senki sem sejtette, hogy ők is felszállnak majd.

Az út nagyjából egy óra 10 percig tartott. A kis György jelenleg a nyári szünetet tölti, Charlotte a jövő hónapban kezdi vele az iskolát, így még gyorsan elugrottak egy kicsit pihenni.

Persze nem ez az első alkalom, hogy a királyi család tagjai olcsó járatot vettek igénybe. 2011-ben például Harry herceg szállt fel az EasyJet Edinburgh-ból Londonba tartó járatára. Azóta azonban változott a helyzet, Harry herceg és Meghan Markle 11 nap alatt négy magángépet vett igénybe. Sussex hercegi párját sokan ezért képmutatással vádolják, mert közben a környezetvédelemről beszélnek – írja a Mirror.

És ezeket olvastad már?