HŰHA

Botrány: ezzel a képpel bizonyítaná a férfi, hogy ő Károly herceg eltitkolt fia

Károly herceg életét évek óta megkeseríti az ausztrál férfi, aki állítja: a trónörökös és Kamilla hercegné eltitkolt fia, ezáltal jogosult a trónra.
  • Szerző: ripost

Az ausztrál Simon Dorante-Day évtizedek óta próbálja bebizonyítani, hogy hiába tűnik úgy, ő nem átlagos közrendű, hanem királyi sarj. A férfi állítja, hogy Károly herceg és Kamilla hercegné fiatalkori szerelmének gyümölcse, akiről a szüleinek le kellett mondani, mert házasságon kívül született a hatvanas évek közepén.

Károly herceg életét évek óta megkeseríti az ausztrál férfi

Károly herceg életét évek óta megkeseríti az ausztrál férfi
Fotó: AFP

A mérnökként dolgozó férfi szerint a nem vér szerinti nagyanyja II. Erzsébet királynő alkalmazásában állt, és az asszony lánya, valamint annak férje, Karen és David Grey lettek végül a nevelőszülei.

A történetből annyi bizonyosan igaz, hogy a férfit örökbe fogadták, és a nem biológiai nagyszülei valóban a királynő alkalmazásában álltak.

A magát csak Simon hercegnek nevező férfi szerint ő Károly herceg elsőszülött fia

A magát csak Simon hercegnek nevező férfi szerint ő Károly herceg elsőszülött fia
Fotó: Facebook

Meggyőződése, hogy Károly herceg és Kamilla hercegné tinédzserkori szerelmének gyümölcse, akit „el kellett takarítani az útból”.

Egy éve a férfi az ausztrál bírósághoz fordult, kérvényezve, hogy DNS-teszttel állapítsák meg, hogy Károly herceg a vér szerinti édesapja.

„A nagyanyám, aki a királynőnek dolgozott, számos alkalommal mondta nekem, hogy én Kamilla és Károly fia vagyok. Nem csupán utalgatott rá, hanem kijelentette” – mondta el korábban a New Idea nevű portálnak adott interjújában.

A dolog nyilvánvalóan nem tét nélküli, hiszen ha bebizonyosodna Simon igaza, Vilmos herceg helyett ő lenne a második a brit trónöröklési sorrendben.

Az állításai gyenge lábakon állnak, ezért Dorante-Day most újabb módon bizonyítaná az igazát: a Facebookra töltött fel egy fotót, ami szerint a fia, Liam és a királynő megszólalásig hasonlítanak egymásra – vette észre a Daily Star.

Egy férfi állítja: Károly herceg az apja

A férfi szerint fia, Liam és II. Erzsébet királynő olyanok, mint két tojás...
Fotó: Facebook

A férfi különös rajongói bázisa rögtön észrevette a hasonlóságot, mindez azonban bizonyára nem lesz elegendő ahhoz, hogy a trónra juttassák az ausztrál férfit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?