HŰHA

Karikagyűrűvel az ujján pózol Berki Krisztián

Berki és Pamela állítólagos szakítása óta több gyanús fotó is kikerült, de ilyet még nem láttunk Krisztiántól.
  • Szerző: M. F.

Egyre több jel mutat arra, hogy Berkiék az egész országot átverték korábbi viharos szakításukkal. Kétes Facebook-posztokat osztottak meg, családi nyaralásról szóló híreket csepegtettek, de Krisztián még Pamela húgának ballagásán is ott volt. Krisztián csavart egyet a dolgon. Egy fotóval "könnyítette" meg a találgatásokat: közszemlére tett egy képet, amin karikagyűrű van az ujján.

 

Partner & Friend "Nem mindegy, hogy valaki a szabadidejében beszél veled, vagy szabadidőt csinál azért, hogy beszélhessen veled...."Silló & a berki

Posted by Krisztian Berki on 2015. július 15.

A botrányhősnek több kalandja is volt mióta szétmentek Pamelával. Kezdve azzal, hogy az Éden Hotel Costa Rica-i forgatásán összekeveredett egy stábtaggal, aztán Cserpes Laurával randizgatot, most mégis úgy néz ki, hogy visszatalált gyermeke anyjához.

A magát előszeretettel mutogató sztár eddigi fotóin nincs nyoma karikagyűrűnek, csak ezen az egyen. Szemfüles rajongók ezt ki is szúrták, azonban a kérdésre, hogy miért is van gyűrű az ujján Berki nem válaszolt a kommentelőknek. Valószínűleg direkt kerüli ezt a kérdést, ugyanis több rajongójának, akik más témában írtak neki, utánozhatatlan stílusában oda-oda szúrt egyet.

Pamela ujján viszont nem találtunk gyűrűt, pedig alaposan végig böngésztük instagram-oldalát.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?