HŰHA

Megmutatta a testét: bombanővé fogyott a TV2 sztárja

Nem kevesebb mint 23 kilótól szabadult meg, és bár alapvetően szégyenlős típusnak tartja magát, bevállalt egy erotikus fotózást.
  • Szerző: Doris

Kandász Andrea története nyolc hónappal ezelőtt kezdődött. Mivel a TV2 sztárját a férje, Ferenc pont úgy fogadja el, amilyen, a műsorvezetőnek fel sem tűnt, hogy szép lassan 86 kiló lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

Azt a napot, amikor némileg gyanútlanul ráállt a mérlegre, és szembesült a súlyával, valóságos sokként élte meg.

„Egyszerűen nem hittem a szememnek! Már azon a júliusi napon elhatároztam, hogy ennek véget kell vetni. Bevallom, korábban hajlamos voltam koplalni, most is így vágtam bele a fogyókúrába, sőt, mellette futottam is rendszeresen. A szervezetem persze teljesen kimerült, fáradt voltam, az eredmény pedig bárhogy is akartam, elmaradt. Ekkor döbbentem rá, hogy változtatnom kell” – kezdte a -nak Kandi, aki új módszer után nézett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés

Az volt a konkrét célja, hogy 86 kilóról 63-ra fogyjon, ami 173 centis magasságához már csak a testtömegindex szempontjából is ideális. Amellett, hogy továbbra is rendszeresen futott, Andi rúdtáncolni kezdett, ami egészen új kapukat nyitott meg előtte, hiszen a nőiességét is újra meg tudta élni. Ami az étkezést illeti, a műsorvezető korábban el se tudta volna képzelni, hogy naponta hatszor étkezzen, mára ez magától értetődővé vált.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés

„Úgy tartják, annyit kell ennünk egyszerre, amekkora a gyomrunk. Mondanom sem kell, hogy egy átlagos adag ennél jóval nagyobb. Szerencsére imádom a zöldségeket és a halat, általában egész nap ezeket eszem, kis adagokra elosztva. A lényeg, hogy három hónapja tartom ezt a 63 kilót, már csak izmosodni szeretnék” – árulta el a tévés, aki nem szeretné, ha a jövőben beindulna az úgynevezett jojó effektus, ezért most már rendszeresen rááll a mérlegre.

A 23 kilós fogyás után nem csoda, hogy Kandi a szégyenlőssége ellenére büszkén mutatta meg az alakját egy dögös fürdőruhában. Ezzel a fotósorozattal szeretne motiválni minden fogyni vágyót, valamint megköszönni azt, hogy rengeteg pozitív hozzászólást, bókot kap.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?