HŰHA

Durván elbánt vele: kitálalt az exe Jollyról

Az énekes volt barátnője úgy érzi, a történelem megismételte önmagát, és Suzyval is ugyanaz történt, ami egykor vele.
  • Szerző: ripost

Jolly volt barátnője, Kovács Gigi állítja, pontosan ugyanúgy ért véget a kapcsolata évekkel ezelőtt az énekessel, mint most Suzyval.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gigi szintén énekesnő, aki egykor közös karriert tartott fenn Jollyval, két évig pedig a magánéletben is együtt éltek.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Nem vagyok rosszban Jollyval sem, de nyolc éve nem beszéltünk. Pedig egykor nagy szerelem volt a miénk, ma is őrzöm a hozzám írt leveleit, amelyekben Egyetlen drága Csillagomnak vagy Kicsikémnek becézett. Tizenöt éve még a mi szerelmünk inspirálta a dalokra. Két csodás évig éltünk együtt, én voltam az, aki rávette, hogy levágassa a copfját” – mondta el a Blikknek Gigi, aki emlékszik: Jolly beleszeretett az egyik táncosába, akit maga mellé is emelt, partnere lett a színpadon és a magánéletben is. Ő volt Suzy.

„A mi útjaink azért váltak szét, mert Jolly másfelé kacsingatott, elkezdett flörtölni Suzyval, aki később a felesége lett. Beleszeretett, én meg elengedem, aki menni akar. Egyetlen kapcsolatomban sem tűrtem meg rivális nőt. Sajnos visszaköszön a múlt, Jolly velem is úgy bánt el, mint Suzyval. Most neki kell átélnie az elengedést, pedig sohasem kívántam ilyesmit. Reméltem, hogy Jolly megállapodik, hiszen gyönyörű kislányuk született, de van, amikor a szívnek nem lehet parancsolni” – mondta el a Blikknek Gigi.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?