HŰHA

Imádják az emberek, szupersztár lett Győrfi Pál

Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjéről több dal született már, sőt százával látnak napvilágot mémek, bejegyzések, amelynek a négygyermekes családapa a főszereplője.
  • Szerző: Ripost

Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne látnánk vagy hallanánk valamilyen platformon az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét, Győrfi Pált. A négygyermekes édesapa a koronavírus-járvány miatt most még többet dolgozik, de fontosnak tartja, hogy ebben a nehéz időszakban se felejtsünk el mosolyogni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / ripost

„Nagyon megtisztelőnek és hasznosnak érzem a részvételt a lakossági kommunikációs kampányban, bár azt gondolom, hogy néha idegesítő is lehet az állandó jelenlétem. Mondhatni, a csapból is én folyok, de hiszem, hogy elővigyázatossággal, és nem utolsósorban nevetéssel át tudjuk vészelni ezt a nehéz időszakot” – kezdte a Borsnak Győrfi Pál, aki bevallotta, egyáltalán nem veszi sértésnek a róla készült mémeket, vicces bejegyzéseket. Inkább jót nevet ezeken az alkotásokon, sőt mi több, gyűjti is őket.

„Most már gyűjtöm ezeket a vicces bejegyzéseket, képeket, videókat, amelyeket rólam készítenek az internetezők. Jót mulatok rajtuk, de a többségüket nemcsak viccesnek, hanem hasznosnak is találom, hisz mindamellett, hogy humorosak, a fontos üzeneteket is közvetítik – fogalmazott az Országos Mentőszolgálat szóvivője, akiről nem csak mémek, de dalok is készültek már. Ilyen például az Audioshake zenekar Győrfi Pál (köszönet-dal a mesternek) című száma.

„Többen is dalba foglalták már a nevemet, operába, kemény rockba, rapbe, popba, de Bella Levente formációjának, az Audioshake-nek a dala és videóklipje azért is tetszik, mert néhány másodpercre Spongyabobbal és Tunyacsáppal is együtt szerepelhetek, márpedig ez a rajzfilm a gyermekeim egyik kedvence” – jegyezte meg Győrfi. A Bors megkereste a zenekar frontemberét is, aki elárulta: másfél éves gyermeke altatása közben találta ki, hogy dalt ír Győrfi Pálról, a szövegét mintegy negyedóra alatt alkotta meg.

„Alig negyvennyolc óra leforgása alatt született meg a komplett dal és a videóklip, amely nemcsak a közönség, hanem – legnagyobb örömünkre – Győrfi Pál tetszését is elnyerte. E-mailben felvettük vele a kapcsolatot, és volt olyan jó fej, hogy válaszolt is a levelünkre. Megköszönte, hogy dalba foglaltuk a nevét, és hogy ilyen humoros köntösben terjesztjük az „igét” – árulta el a Borsnak Bella Levente.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?