HŰHA

Ide szökött Benkő László a rengeteg orvosi vizsgálat után

Az Omega legendás billentyûse nehéz időszak előtt áll, napokon belül kiderülhet, milyen daganatos betegséggel küzd. A zenész nem hajlandó lemondani egyetlen fellépést sem!
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról először a %RIPOST% beszámolt, szerdán reggel Benkő László teljes körű kivizsgálásra érkezett egy belvárosi kórházba, ahol korábban az orvosok azt sejtették: a billentyűsnek daganata van.

Mi több, áttétek alakulhattak ki a szervezetében. Hogy pontosan milyen daganatos betegségről van szó, még nem tudni, ezért az elkövetkező hetekben tetőtől talpig kivizsgálják a zenészt.

Jelen pillanatban azt sejtik, hogy a vastagbelemben lehetséges daganat, ami áttétet képez, felhúzódik a májam irányába is.

De addig, míg a vizsgálatok ezt nem bizonyítják, mindez csak sejtés lehet, állítás semmiképp”

– szögezte le Benkő László, aki mindenben engedelmeskedik orvosainak, ám ha nem indokolt, nem marad estére a kórház falai között.

A billentyűs szerdán este a napi vizsgálatok után sem bírt magával, már napközben is azt tervezgette, hogy mivel lephetné meg egyik legjobb barátját, Kóbor Jánost, aki aznap ünnepelte 73. születésnapját.

Ha kíváncsi vagy, mivel lepte meg Benkő László a barátját, elolvashatod  a pénteki %% napilapban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?