HŰHA

Hűha, új szerepben próbálja ki magát Balázs Andi

A népszerű színésznő saját rádióműsorral fog jelentkezni júniustól.
  • Szerző: Ripost

Különleges felkérést kapott Balázs Andi! A népszerű színésznő júniustól egy saját műsorral jelentkezik a Rádió Bézsben, amelyben vendégeivel kibeszélik az összes pasitípust, és rengeteg kérdést boncolgatnak majd a férfiakkal kapcsolatban. Egy biztos, ezek a beszélgetések garantáltan vidám hangulatban fognak majd telni!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Nagyon izgatott vagyok! Közel áll hozzám a rádiózás szellemisége, többször voltam már a Rádió Bézs vendége is. Nagyjából két hete kaptam a megtisztelő felkérést Fodor Jánostól, hogy vezessek náluk egy műsort. Eleinte megijedtem egy kicsit, de aztán biztosítottak róla, hogy minden segítséget megadnak számomra, úgyhogy természetesen elvállaltam” – kezdte Andi, aki reméli, szeretni fogják a kéthetente jelentkező műsorát, amit nem csak a Rádió Bézs oldalán, de a saját Instagram-oldalán is követhetnek a rajongók.

„Egyelőre kéthetente kedden, délután öt órakor lesz hallható a műsorom. A Pasik címet kapta, mindenféle férfitípusról szó esik majd, rengeteg kérdést boncolgatunk velük kapcsolatban” – fogalmazott a színésznő.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?