HŰHA

Hitelcsapdába került a népszerű magyar színész

Még volt felesége is mellé állt, hogy együtt oldják meg a problémákat.
  • Szerző: Ripost

Bodrogi Gyula és Voith Ági ismét összeálltak, hogy együtt vegyék fel a harcot a devizahitellel. 

A Nemzet Színésze szintén azok között van, akik felvették a hitelt, igaz, akkor még fogalma sem volt, hogy az összeg többszörösét kérik majd rajta számon. 

"Felvettem én is a hitelt, nem éppen kedvező kamattal forintban törlesztek, és a frank árfolyamának változására hivatkozva sokszoros visszafizetésnél tartok. Ki akarnak fosztani!" - fakadt ki a Best magazin hasábjain Bodrogi Gyula, aki úgy döntött, nem törleszt tovább, úgyis csak nő a tartozása. 

Voith Ági is hasonló helyzetbe került, sőt, azon gondolkozik, hogy kiadja a lakását albérletbe, ő maga pedig egy kisebbe költözik, hogy fizetni tudja a részleteket. 

2007-ben 5,5 millió forintot vett fel autójára, eddig nyolc és félmilliót fizetett vissza, de még mindig hétmillió forinttal tartozik.

"Én is elítélem a devizahitelezés nevű fosztogatást, családok mennek tönkre emiatt. A bankoknak ki kell egyezniük az emberekkel, de addig is, mindenkinek javaslom, hogy forduljanak bírósághoz, ahogy én is tettem. Anno engem az ügyintéző lebeszélt a forinthitelről, de nem csak engem, sokunkat még, akik hitelt szerettünk volna felvenni" - mondta el a Jászai Mari-díjas színésznő.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?