HŰHA

Helyzetjelentés Németországból: Ilyen a karantén a magyar műsorvezetőnél

Ada egy videóban árulta el, milyen az élet most Nürnbergben.
  • Szerző: Ripost

Ada és családja tavaly döntött úgy, hogy kiköltöznek Németországba, azonban a műsorvezető nem feledkezett meg a magyar rajongóiról. Eddig is folyamatosan tájékoztatta őket a kinti helyzetről, ám most, a koronavírus-járvány miatt még több információt oszt meg a hazaiakkal.

Fotó: Facebook

„Itt élik az emberek a hétköznapi életüket... Én mindennap nézem az aktuális megbetegedéseket, főleg itt a bajor részre vonatkozóan, és hát brutálisan emelkednek a számok. Mától az egyik régióban kijárási tilalmat is bevezettek, mert az emberek nem bírnak megülni a fenekükön. Ugyanúgy kiülnek a kávézókba, sétálgatnak a parkban, sőt korona-partikat tartanak, azaz illegális bulikat” – kezdte a videójában Ada, aki mindent megtesz azért, hogy minél kevesebbet kelljen kimozdulnia az otthonából.

„Bevallom őszintén, én is feltankoltam egy kicsit a háztartást. Másfél hete elkezdtem egy kicsit többet venni mindenből. Nem azért, mert tárolni akarom, hanem mert így minél kevesebbet kell kimennem a boltba. Az itthonlétről nem mondom, hogy nagyon izgalmas, de próbálunk mindenfélét kitalálni. Amikor hallom, hogy a fiaim a tanulás közben már nem bírnak magukkal, akkor be szoktam hozzájuk menni, és mondjuk csináltatok velük húsz guggolást. Így levezetjük a felesleges energiákat” – árulta el mosolyogva Ada.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?