HŰHA

Hatalmas öngólt lőtt: felháborította a rajongóit Majka!

A rapper kifakadása nem kapott pozitív visszhangot, sokan úgy gondolják, nincs joga problémázni.
címkék:
  • Szerző: e.j.

Enyhén fogalmazva sem volt túl szerencsés Majka kifakadása, amit a tömegrendezvények korlátozása miatt osztott meg a nagyvilággal. A szabadszájú rapper először egy videóban mondta el a véleményét: keményen bírálta a döntéshozókat, mert szerinte fel kellene oldani a zenészeket érintő korlátozásokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

A vitába beszállt Lovasi András is, aki kritikusan megfogalmazott üzenetet írt Majkához. A rapper erre sajátos, kevéssé szofisztikált stílusban reagált: nemes egyszerűséggel elküldte a büdös p*csába a Kossuth-díjas előadóművészt.

Csütörtök reggel már Sebestyén Balázs is állást foglalt: rádióműsorában fejtette ki a véleményét Majkáról és arról, hogy szerinte a rapper nem fogja fel, emberéleteket veszélyeztetne, ha több ezer ember előtt színpadra állna.

Kiderült, nemcsak a barátai és a zenésztársai, de a rajongói sem nézik jó szemmel Majka kiborulását. Túlzásnak érzik a rapper viselkedését, tekintve, hogy vannak nála rosszabb helyzetben levő, megtakarítással nem rendelkező emberek – például a saját rajongói között is.

„Mindjárt elkezdem sajnálni a gazdag Majkát. Ne szórakozzunk már! Inkább azok panaszkodhatnának, akik pincérként elveszítették a munkahelyüket.”

„Te sem vagy már a régi, öcsém... Nyafogsz, mint egy kislány. Én a turizmusból éltem, négy hónapja munka nélküli vagyok, és nincsenek félretett millióim” – fogalmazott egy férfi.

Fotó: Ripost

Azt is visszásnak érzik, hogy néhány hónapja még Majka volt a #maradjotthon élharcosa, most pedig úgy csinál, mintha nem lenne vírus.

„Nem nagyon értelek, Majka... Te voltál a nagy megmondó abban is, hogy mindenki maradjon otthon, meg azon is háborogtál, ha az ember kimozdult egymaga. Most, hogy túl sok minden nem változott, sőt, körülöttünk jobban tombol a vírus, mint eddig bármikor, te most nagykoncertért háborogsz... Kicsit ülj le és gondold át magad, mert már tényleg sok vagy!” – írta az egyik követője.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?