HŰHA

Hatalmas monokli: óriásit húzott be egy lánynak az Exatlon bajnoka

Rákoczi Renit nem kell félteni, ha bunyóról van szó.
  • Szerző: RIPOST

Megvédte világbajnoki címét a kick-boxos, Rákóczi Renáta! Az Exatlon műsorából jól ismert sportoló hétvégén szállt ringbe, ahol ukrán riválisával szemben kellett bizonyítania. Úgy tűnik, a lány nem volt ellenfél számára, ugyanis Reninek minden menetben sikerült felülmúlnia őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Sikerült! Azt hiszem, a képek helyettem is beszélnek. Köszönöm a biztatást, óriási hangulatot teremtettetek a csarnokban! Nem tudok elég hálás lenni az edzőmnek, szerelmemnek, barátaimnak, és nektek a támogatásért, szurkolásért” – írta Reni a fotókhoz. A rajongói azonban amellett, hogy gratuláltak a sportolónak, egy érdekes dologra lettek figyelmesek fotón. Reni ellenfele ugyanis egy hatalmas monoklival a szeme alatt várta az eredményhirdetést, amit az Exatlon sztárjától kapott, éppen ezért a tizedik menetben az orvos nem engedélyezte a folytatást.

Sikerült! 🤩 Azt hiszem, a képek helyettem is beszélnek. ❤️ Köszönöm a biztatást, óriási hangulatot teremtettetek a csarnokban! 🙏🏼 Nem tudok elég hálás lenni az edzőmnek, szerelmemnek, barátaimnak, és nektek a támogatásért, szurkolásért. Az egész éves felkészülésemet támogatta Balogh Levente, a @drkdorko és a @vital_trend . A címmérkőzést a Szerencsejáték Zrt. , a @szentkiralyi_asvanyviz , a @skybaby_energydrink , a Wessling Hungary és a Mediszer kft. támogatta. Köszönöm! 🙌🏼

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?