HŰHA

Harry herceg minden méltóságának annyi ezzel a videóval

A királyi családnak hátat fordító herceg elment bohóckodni az egyik amerikai tévéshow-ba, és az egész rendkívül kellemetlenül sikerült.
  • Szerző: The_M

Néhány napja kiszivárgott, hogy a sussexi hercegi pár nemcsak a szomszédjuknak, Oprah-nak adott leleplező interjút, de Harry herceg Amerikába szakadt honfitársa, James Corden show-jában is szerepel majd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Harry bohócot csinált magából

Harry bohócot csinált magából (Fotó: YouTube)

Ez utóbbi csütörtökön adásba is került, és az angolok felöl érkező visszajelzések mind azt támasztják alá, hogy minden maradék tekintélyét és méltóságát eldobta magától a herceg.

A viccesnek szánt bő negyedórás felvétel elején a leggyengébb Benny Hill jeleneteket idéző módon Harry-re „véletlenül” ráborul egy egész teáskészlet, amit hatalmas káromkodással nyugtáz. Majd Corden elviszi királyi vendégét ahhoz a házhoz, ahol a Kaliforniába jöttem című sorozatot forgatták. Mondván, mennyire jópofa, hogy az eredeti címén, Bel-Air hercege helyszínén egy igazi herceg jár. Itt Harry előbb kínosan elrappeli a sorozat főcímdalát, majd nem túl udvariasan közli, hogy mindjárt összevizeli magát, ezért bemegy könnyíteni magán.

Majd kiderül, hogy már van menő amerikai beceneve, ami a Haz. Ezután Cordennel megvívnak egy Exatlon-szerű akadálypályán egymással. Végezetül pedig Harry még odaszúr párat a családnak is. Kifejtette, hogy ők nem hátat fordítottak az uralkodói háznak, csak a háttérbe vonultak. Arról pedig a mérgező Buckingham-palota, London és a média tehet, hogy el kellett menekülniük Los Angelesbe... Az pedig teljesen mindegy neki, hogy hol és miként él, mert ő csak a közjóért akar tenni.

A brit kommentelők között elég nagy csalódottságot váltott ki a videó, szerintük ezzel Harry nem azt mutatta meg, hogy mennyire jópofa és átlagos ember, hanem azt, hogy mindenre hajlandó a hírnévért. Az anyja, Diana a méltóságát és a rangjából adódó eleganciáját soha nem dobta a sárba, mégis mindenki emberközelinek érezte. De Vilmos és Katalin is remekül megtalálták az utat, hogy miként kerülhetnek közelebb a néphez, mégis megtartották a nekik kijáró tiszteletet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?